OTET DIN NECTAR DE COCOS ECOLOGIC 250 ml - Otetul din nectar de Cocos, delicateta cu un gust balsamic special. Otetul din Cocos poate fi folosit pentru a stropi salatele si a le da un gust specific, de otet aromat.

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

OTET DIN NECTAR DE COCOS ECOLOGIC 250 ml
Pret RON: 47,00 RON

EURO: 10.10 EURO / USD: 11.85 USD / CAD: 15.16 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
   

 

 ORG_Vinegar_1.jpg         OTET DIN NECTAR DE COCOS ECOLOGIC 250 ml

 

 

  Otetul din nectar de Cocos este o delicatesa cu un gust balsamic special. Extras din culturi ecologice, fara prelucrari la    cald, Otetul din Cocos poate fi folosit pentru a stropi salatele si a le da un gust specific, de otet aromat.

 Ca uz terapeutic se recomanda reteta traditionala: dimineata pe stomacul gol, 1 ligurita de Otet de Cocos plus o lingurita  de miere de albine dizolvate intr-un pahar cu apa calda. Ajuta la purificarea organismului si pregatirea stomacului pentru  prima masa a zilei.

PREZENTARE: sticla continand 250 ml de Otet din Nectar de Cocos cultivat ecologic

 

Pret RON: 47,00 RON

EURO: 10.10 EURO / USD: 11.85 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka