Coenzima Q10 60mg/120 cps - Coenzima q10,insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, diabet, colesterol marit, ateroscleroza, hipertensiune arteriala

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Coenzima Q10 60mg/120 cps
Pret RON: 244,88 RON

EURO: 52.60 EURO / USD: 61.76 USD / CAD: 79.01 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

Coenzima Q10

 

Ingredient activ fabricat din surse ne-tabacice

120 capsule/60mg Ubiquinona

 

DISPONIBILA SI SUB FORMA BIO-ACTIVA POTENTA MAXIMA LA 200 mg 

                                   Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti

                                                  Certificat de Notificare Seria: AA / 1478 / 2007

ANTIOXIDANT

ASIGURA SUPORT CARDIO-VASCULAR

Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita “scinteia vietii” datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La virsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu virsta de 20 de ani.

CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatat pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala,

CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-150 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemenea efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.

Studile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatrinirii asupra sistemului imunitar iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhiba inaintarea  cancerului la sini, in multe cazuri conducind la vindecarea totala.

CoQ10 in doze de 60-150 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhibeaza metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 240-360mg/zi.

Coenzima Q10 este mai bine absorbabila in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic (il gasiti la noi).

Bio-absorbtia Copenzimei Q10 poate fi marita considerabil (~ 60%) daca este administrata concomitent cu Bioperina sau Biopiperina. De altfel, Bioperina mareste absorbtia tuturor celorlalte suplimente nutritive si de aceea va recomandam sa o adaugati la "farmacia d-voastra"

COMPOZITIE

Coenzima Q10 (ubiquinone)………….60 mg

ADMINISTRARE:

Preventiv si Intretinere: 60 mg/zi

Tratament: 60-200 mg/zi

Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pret RON: 244,88 RON

EURO: 52.60 EURO / USD: 61.76 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka