Coenzima Q10 30mg 60 caps - coenzima q10, sursa ne-tabacica, extras alge marine, antioxidanti, insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Coenzima Q10 30mg 60 caps
Pret RON: 68,00 RON

EURO: 14.61 EURO / USD: 17.15 USD / CAD: 21.94 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
   

Coenzima Q10

 Ingredient activ fabricat din surse ne-tabacice

 

60 capsule/30mg Ubiquinona

DISPONIBILA SI SUB FORMA BIO-ACTIVA POTENTA MAXIMA LA 200 mg 

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat de Notificare Seria: AA / 1477 / 2007

 
CALITATE FARMACEUTICA DIN SURSA NE-TABACICA

Fara solventi, insecticide, pesticide, ingrasaminte chimice extrasa din Alge Marine; 
Calitate Ecologica Ultra-Pura de la Organika™; Ingredient natural fabricat in Japonia.

 

Descriere COENZIMA Q10 30 mg 60 capsule:

Exista pe piata 2 forme de Coenzima Q10: o forma extrasa in principal din tutun (sursa tabacica) si o a doua forma obtinuta din alge (sursa ne-tabacica) si fabricata doar in Japonia. In cazul Coenzimei Q10 calitatea conteaza. Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se produce in tara care a ‘inventat-o” adica in Japonia unde guvernul reglementeaza foarte strict cele 16 etape de fabricare a celei mai bune Coenzime Q10 din lume. Alte coenzime nu ating baremul de calitate impus in Japonia si in plus pot fi contaminate cu pesticide, solventi sau metale grele.

Coenzima Q10 obisnuita se extrage in principal din tutun prin metode care folosesc si solventi. In plus, o serie de derivati si impuritati nu pot fi eliminate si raman in produsul final. Doar in Japonia s-a perfectat o tehnologie de producere a coenzimei Q10 printr-un proces proprietar de fermentare naturala a unor alge marine. Procesul de fabricatie al Coenzimei Q10 fermentata din alge dureaza 9 luni. Se produce astfel o coenzima Q10 ultra-pura, cu o bioabsorbtie si o eficienta terapeutica net superioare fata de coenzimele Q10 obisnuite obtinute in general din tutun.

Actiune COENZIMA Q10 30 mg 60 capsule:

Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita “scanteia vietii” datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La varsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu varsta de 20 de ani. CoQ10 are efecte benefice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatata pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiacacardiopatie ischemicaangina pectoralainfarct miocardic,aterosclerozahipertensiune arteriala.

CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-120 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit. CoQ10 in doze de 60-120 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhiba metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 240-360mg/zi.Coenzima Q10 este mai bine absorbita in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic.Compozitie COENZIMA Q10 30 mg 60 capsule:

Fiecare capsula contine: coenzima Q10 ( ubiquinona ) ….30 mg;
Ingredienti non-medicinali: gelatina – 60 mg, apa purificata, celuloza microcristalina – 180 mg, stearat de magneziu de origine vegetala -10 mg.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, sau gluten.

 

Administrare COENZIMA Q10 30 mg 60 capsule:

Dozaj recomandat – numai pentru ADULTI ( oral ): 1 capsula de trei ori pe zi la masa.
Recomandare: Intrucat CoQ10 este mai bine absorbita in prezenta unei gasimi animale se recomanda asocierea ei cu Salmon Oil.
Datorita potentei mult mai mari a acestui tip de CoQ10, fabricantul recomanda o doza maxima de 4 capsule pe zi.  Mariti doza doar in cazul in care va recomanda medicul.

 

Precautii COENZIMA Q10 30 mg 60 capsule:

A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie. Consultati medicul daca administrati L-carnitina, medicamente antihipertensive, chimioterapie sau Warfarin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Pret RON: 68,00 RON

EURO: 14.61 EURO / USD: 17.15 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka