PYCNOGENOL standardizat 30 ml - Pycnogenol este un antioxidant, antiimbatranire,functie crerebrala, capilare, sistem circulator venos, vedere, alergii, diabet intareste functia sexuala, imbunatateste calitatea spermei

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

PYCNOGENOL standardizat 30 ml
Pret RON: 74,00 RON

EURO: 15.90 EURO / USD: 18.66 USD / CAD: 23.87 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

PycnogenolLiq.jpg

PYCNOGENOL

30 ml  (2.000 mg Pycnogenol)

Extract sublingual din Pin Maritim Francez (Pinus Maritima)

Standardizat la 85% Proantocianidina

12 picaturi = 20 mg Pycnogenol

Poarta ştampilele de calitate: QCM şi ISO 9001

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti   
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare nr.6358 / 2012

Antioxidant, Antiimbatranire

Functia crerebrala,  Capilare, Sistem circulator venos, Vedere, Alergii, Diabet

Intareste functia sexuala, Imbunatateste calitatea spermei

Pycnogenol este o marca inregistrata pentru proantocianidina, un complex de bioflavonoizi extras din scoarta arborelui Pinus Maritima care creste pe coasta maritima a Frantei. Este un antioxidant puternic studiat in tratarea unor afecrtiuni produse de radicalii liberi precum: Alzheimer, Cancer, Degenerare Maculara, Glaucom si Senilitate.

Pycnogenolul nu trebuie confundat cu Extractul din Samburi de Strugure care este Proantocianidina Oligomerica (OPC). Ele au o compozitie distincta si sunt antioxidanti sinergici (sinergici = pot fi combinati pentru a se completa sau potenta reciproc)
Pycnogenol este absorbit in organism foarte rapid (aproximativ 20 minute) si actioneaza timp de pana 72 de ore (cu efecte diminuate pe masura ce trece timpul). Pycnogenol este foarte util in special pentru  repararea organelor afectate de radicalii liberi care sunt cele mai succeptibile la procesul de imbatranire: vedere, functia cerebrala, elasticitatea pielii. Pycnogenol are de asemenea un efect de protectie a AND-ului celular impotriva actiunii radicalilor liberi. Deteriorarea AND-ului conduce la accelererea proceselor de imbatranire, aparitia cancerului sau a bolilor cronice.

Exista o evidenta clara ca Pycnogenol poate sa imbunatateasca sistemul circulator prin intarirea capilarelor si venelor. S-a dovedit util in preventia si tratarea Insuficientei Venoase Cronice, o afectiune care se manifesta prin mancarimi, unflare (in special a picioarelor), ulceratii, endema, vene varicoase. In plus, Pycnogenol previne agregarea plachetara care poate conduce la formarea de cheaguri de sange.

Unele studii indica eficienta Pycnogenolului si in usurarea simptomelor cauzate de alergii sau procese inflamatorii.

Pycnogenol actioneaza bine in asociere cu Vitamina C, E, A (Beta Caroten), Coenzima Q10, Zinc si Seleniu. Si bineinteles ca se asociaza sinergic cu Extractul din Samburi de Strugure (OPC)

COMPOZITIE:

Extract de Pin Maritim (85% Proantocianidina)…..2.000 mg

Apa distilata, Alcol Etilic ……excip.

Potenta: 12 picaturi contin 20 mg de Pycnogenol.

Flaconul de 30 ml contine 2.000 mg de Pycnogenol (echivalnetul a 400 capsule de Pynogenol   5 mg

ADMINISTRARE:

  • Cate 12 picaturi de 3 ori pe zi.

Se poate administra sublingual unde se tine timp de 20-30 secunde dupa care se inghite cu apa sau se poate adauga intr-o bautura racoritoare.

RECOMANDARI: Se asociaza bine sinergic cu EXTRACT DIN SAMBURI DE STRUGURE  sau SUPER-OPC precum si cu ACE (Vitamina C  plus Vit A, E si Seleniu)

 

 

 
 

 

Pret RON: 74,00 RON

EURO: 15.90 EURO / USD: 18.66 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka