CHOLESTATIN 10 mg 30 cps - Cholestatin,reducere colesterol, inima, circulatie, hipertensiune, ateroscleroza, obezitate

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului





 

CHOLESTATIN 10 mg 30 cps




Pret RON: 60,00 RON

EURO: 12.89 EURO / USD: 15.13 USD / CAD: 19.36 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
KONIG_CHOLESTATIN.jpg

CHOLESTATIN

10 mg  Monacolin K

Cu extract standardizat din  Red Yeast Rice (Monsacus)

Regulator Colesterol /Trigliceride

100% Natural - Calitate Farmaceutica

30 capsule

Fabricat in Canada conform normelor GMP

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti; 
Serviciul National pentruPlante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare Nr. 6980/2012

 

PRODUS CU CARACTER TERAPEUTIC  PENTRU CONTROLUL COLESTEROLULUI

La fel de eficient ca si medicamentele de sinteza dar fara efecte secundare si fara a crea dependenta

Colesterolul poate fi atât rău cat şi bun, asa ca este important să vă administrati nivelurile colesterolului din sânge. Dacă aţi fost diagnosticat cu un grad ridicat de colesterol, atunci CHOLESTATIN este ceea ce va trebuie. Gestionarea colesterolului dumneavoastră vă va ajuta să aveti mai bine grija de inima, sa trăiti o viaţă mai sănătoasă, în acelasi timp reducand  riscurile pentru accident vascular cerebral sau infarct miocardic. Monacolin K este substanta naturala care a fost luata ca model de firmele farmaceutice in incercarea de a o reproduce si patenta, rezultand in asa numitele statine. Statina (cu diferite denumiri) este substanta de baza din medicamentele alopate pentru colesterol precum Crestor, Simvastatin, Lipitor etc. Problema administratii de statine de sinteza sunt efectele secundare care pot fi destul de grave. Ministeriul Sanatatii Canadian (Health Canada) a atras atentia asupra riscurilor administrarii de statine. Printre efectele secundare se pot enumera:  depletia Coenzimei Q10 cu efect negativ asupra functionarii inimii, afectarea ficatului, afectarea rinichilor (cresterea creatininei) si cresterea riscului aparitiei diabetului zaharat. Un alt efect secundar este mialgia (durere) si atrofierea muschilor simtita in special in muschii de la picioare cu aparitia unor simptome de multe ori diagnosticate gresit ca fiind dureri reumatice. Cum insa si inima este un muschi, si aceasta poate fi afectata negativ in egala masura. In cazuri mai rare, administarea de statine poate conduce la o afectiune grava, rabdomioliza, cand muschii se destrama si fragmente de proteine rezultate din aceasta destramare patrund in circuitul sanguin. Daca ajung in rinichi, conduc la insuficienta renala acuta.

Statinele, medicamente indicate pentru scaderea colesterolului, pot avea efecte adverse care nu figurează pe prospect.

In urma administrarii statinelor, unii bolnavi au raportat pierderi de memorie, stari de confuzie, dureri musculare, dar și cresterea glicemiei. De aceea, Agentia Americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) le-a cerut producatorilor acestor medicamente sa-i informeze atat pe medici, cat și pe pacienti cu privire la riscurile pe care le presupun mai nou statinele.

Un studiu clinic randomizat cu placebo efectuat in SUA in anul 2009 avand Numarul: NCT00405769 a conclus ca administarea de Monacolin K nu induce nici unul din efectele secundare ale statinelor de sinteza5. Monakolin K se obtine prin extractia din  Red Yeast Rice. Red Yeast Rice continand Monacolin se obtine prin fermentare controlata in prezenta drojdiei Monascus purpureus. In timpul procesului de fermentare se produce o culoare roşie.  Pigmentul rosu este Monacolin K, considerat unul dintre cei mai eficienti agenti naturali pentru reglarea colesterolului. Un studiu clinic efectuat in  1999 (vezi David Heber et al.: "Colesterol-lowering effects of a proprietary Chinese red-yeast-rice dietary supplement", Jurnalul American de Nutriţie Clinică, Vol.. 69, nr.2, 2310236) demonstrează că, 8-săptămâni de tratament cu Monacolin din Red Yeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% în timp ce creşte colesterolul "bun" HDL cu 19,6%. Aceste rezultate depasesc de departe posibilitatea de a reduce colesterolul pe cale dietara prin aport redus de grăsimi animale. Monacolin nu are nici un efect secundar serios. Monacolin K este avizat de EFSA (European Food Safety Authority) pentru reducerea colesterolui, administrat in concentratia de 10 mg per doza.

Dereglarea nivelului colesterolului in sange este un efect autoimunitar indus de prezenta unor inflamatii in sistemul circulator.

Avantajul este ca administrand CHOLESTATIN (eventual in cadrul unui protocol de 2-3 luni pentru corectare metabolica prin asociere cu Coenzima Q10, SERRA PLUS si SUPER IMMUNE) se poate regla nivelul colesterolui si trigliceridelor in masura in care se ajunge la o stare de normalitate fara a mai fi nevoie de o administrare neintrerupta si permanenta. CHOLESTATIN se poate administra simultan in cadrul Protocolului de Curatire Arteriala de baza (Formula FLOW + EDTA)

COMPOZITIE:

Monacolin K.........................................................10 mg

 (extras din 333 mg Monascus Purpureus Red Yeast Rice 3%)

ADMINISTRARE:  1 capsula dimineata. Pentru cazuri de  hipercolesteromie avansata se pot administra pana 2 capsule/zi dupa care se reduce la 1/zi de la caz la caz. Efectul reglarii colesterolui este gradat si se ajunge la nivelul optim dupa aproximativ 4-8 saptamani de administrare zilnica.

In principiu CHOLESTATIN 10 mg poate fi un inlocuitor direct 1 la 1 pentru Crestor, Simvastatin, Lipitor sau alte medicamente din aceeasi clasa cu un dozaj de 10-20 mg de statina sintetica per tableta.

RECOMANDARE: daca ati administrat mult timp medicamente de sinteza pentru colesterol, administrati in paralel cu CHOLESTATIN timp de 1-2 luni: COENZIMA Q10 Bio-Activa, 1 capsula/zi pentru a reface rezerva de coenzima din muschiul inimii.

Bibliografie:

 

  1. Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to Monacolin K from red yeast rice and maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentrations (ID 1648, 1700) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006; EFSA Journal 2011;9(7):2304
  2. Cheng-Chieh Lin et al.; Clinical Study on the Efficacy and safety of Monascus purpureus Went rice in subjects with hyperlipidemia; European Journal of Endocrinology (2005) 153 679–686
  3.  Jianping Liu ; Chinese red yeast rice (Monascus purpureus) for primary hyperlipidemia: a meta-analysis of randomized controlled trials; Chinese Medicine 2006, 1:4
  4. David J. Becker et al.; Red Yeast Rice for Dyslipidemia in Statin-Intolerant Patients, A Raddomized Trial; Annals of Internal Medicicne 2009;150:830-83
  5. David J. Becker et al., Red Yeast Rice for Dyslipidemia in Statin-Intolerant Patients A Randomized Trial, 16 June 2009 Annals of Internal Medicine Volume 150, Number 12, pp 830

 

 

 
 

 

Pret RON: 60,00 RON

EURO: 12.89 EURO / USD: 15.13 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka