Alergie, Astm, Herpes boli-afectiuni - Produse naturiste tratamente si remedii naturiste Provita - alergie, astm, herpes, virusul herpes simplex, umflaturi apoase, membrane mucoase, gura, buze, organele genitale

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Alergie, Astm, Herpes

Alergia este reactia organismului unor persoane la contactul repetat cu anumite substante, denumite alergene. Astmul este o boala care afecteaza bronhiile. Virusul herpes simplex (HSV) este un virus care se manifesta sub doua forme, ambele însotite de umflaturi apoase, dureroase pe piele sau membrane mucoase (precum gura sau buze) sau pe organele genitale.

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka