Ciroza, Hepatita B si C boli-afectiuni - Produse naturiste tratamente si remedii naturiste Provita - ciroza, hepatita B si C, boli ale ficatului, cantitate de hepatocite, necroza progresiva

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Ciroza, Hepatita B si C

Ciroza hepatica este o maladie cronica a ficatului caracterizata de o diminuare progresiva a masei lui functionale rezultand atat din diminunarea cantitatii de hepatocite, cat si din distrugerea arhitecturii specifice a organului. Din punct de vedere anatomic ciroza hepatica este caracterizata prin necroza progresiva a tesutului sanatos, acesta fiind înlocuit cu tesut fibros si cicatrici, care sunt lipsite de activitate functionala.

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka