Energie si vitalitate boli-afectiuni - Produse naturiste tratamente si remedii naturiste Provita - energie, vitalitate, celulele corpului.

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Energie si vitalitate

Energia este potentialul care determina "schimbari”, este un concept folosit la intelegerea si descrierea proceselor. Functionarea celulei pretinde o anumita energie, o cantitate variabila necesara indeplinirii functiilor acesteia. Aceste surse, care sunt alcatuite in mare parte din alimente, permit furnizarea continua de energie catre toate celulele corpului.

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka