Coenzima PQQ 15 mg 30 caps - coenzima PQQ cofactor redox

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

Coenzima PQQ 15 mg 30 caps
Pret RON: 106,00 RON

EURO: 22.72 EURO / USD: 27.85 USD / CAD: 34.73 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

Coenzima

PQQ

PyrroloQuinoline Quinone

Protejeaza si Regenereaza Mitocondria

30 capsule

Produs notificat de  Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si 
Produse ale Stupului Certificat de Notificare nr.8294/09.02.2015

 

CO-FACTOR REDOX

CONDUCE LA REGENERAREA MITOCONDRIILOR "OBOSITE"

CONDUCE LA GENERAREA DE NOI MITOCONDRII IN CELULELE IMBATRANITE

JOACA ROL NEURO-PROTECTOR si CARDIO-PROTECTOR

Mitocondria este “motorul” care alimenteaza si controleaza functionarea celulei. PQQ este o descoperire stiintifica de ultima ora cu numeroase aplicatii terapeutice. PQQ nu poate fi sintetizata de organism fiind astfel definita ca nutrient esential ce trebuie adus in organism prin suplimentare. In 2010 cercetatorii de la Universitatea Davis din California au publicat rezultatul cercetarilor care au demosntrat rolul critic pe care PQQ il joaca in activarea cailor de semnalare celulare (cell signaling pathways) direct implicate in functia, dezvoltarea si metabolismul energetic al celulei.

Activarea moleculelor semnal

Cercetatorii de la Universitatea California au analizat influenta PQQ asupra cailor de semnalizare celulara implicate in generarea de noi mitocondrii si au constatat ca PQQ activeaza 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontana de noi mitocondrii in celule:

1.     PQQ activeaza expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizeaza raspunsul celular la diferiti trigeri externi. Stimuleaza in mod direct genele care promoveaza proliferarea, cresterea si respiratia celulara. Efecte pozitive se inregistreaza in functionarea celulelor din toate organele.

2.     PQQ trigereaza proteina semnal CREB care stimuleaza crearea de noi mitocondrii.

3.     PQQ regleaza o proteina semnal descoperita recent numita DJ-1 implicata in functionarea si supravietuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzata de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.

Mai mult, studiul cercetatorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai ca protejeaza mitocondria impotriva stresului oxidativ dar mai mult, promoveaza generarea spontana de mitocondrii noi in celulele imbatranite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneza mitocondriala spontana. Acesta este un important efect anti-imbatranire contribuind astfel la longevitate.

Cardioprotectie

Cercetatorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol in cazurile de infarct miocardic rezultand in disfunctia muschiului cardiac. S-a constatat ca PQQ este superioara Metropololului in ceea ce priveste protectia mitocondriilor din muschiul cardiac impotriva distrugerii cauzate de ischemie-reperfuzia oxidativa. PQQ trebuie administrat fie inainte de infarct fie in primele ore de la infarct.

Radioprotectie

S-a constatat ca PQQ confera protectia celulelor contra efectelor radiatiilor ceea ce il face util in cazurile de cancer in care se efectueaza radioterapie.

Neuroprotectie

PQQ protejeaza celulele din creier si sistemul nervos contra deteriorarii mitocondriei in cazurile de Imbatranire, Boli degenerative, Dementa senila, Alzheimers, Parkinson, Scleroza Multipla, Scleroza Laterala Amiloidala, Diabet

PQQ se asimileaza mult mai bine daca este legat de aminoacidul L-Glicina si se absoarbe mult mai bine daca este ‘imbracata” cu o fosfolipida precum Fosfatidilcolina.

 

KONIG PQQ contine  PyrroloQuinoline Quinone legata de aminoacidul L-Glicina si  acoperita cu fosfatidilcolina avand astfel  o bio-disponibiltatae si eficienta de peste 4 ori mai mare decat PQQ simplu. PQQ este obtinut in mod natural printr-un proces de fermentatie brevetat in Japonia

COMPOZITIE:

PQQ-( Pyrroloquinoline quinone bis-glicinata)............................15 mg

Fosfatidilcolina............................................................................100 mg

Vitamina E (alfa-tocoferol)...........................................................10 mg

 

ADMINISTRARE (adulti): 1 capsula pe zi (de preferinta pe stomacul gol)

ASOCIATII SINERGICE cu: Coenzima Q10 Bio-Activa si NADH+ 

 

Pret RON: 106,00 RON

EURO: 22.72 EURO / USD: 27.85 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka