CURCUMIN 500 mg 60 caps - curcuminul, turmeric, inhibare angiogeneza, inhiba migrarea celulelor canceroase, tonic natural ficat,regleaza tensiunea arteriala, dizolva colesterolul, antiinflamator, antioxidant, anticancerigen, antitumoral, neuroprotector

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CURCUMIN 500 mg 60 caps
Pret RON: 110,00 RON

EURO: 23.58 EURO / USD: 28.90 USD / CAD: 36.04 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
ORG_CURCUMIN.jpg

CURCUMIN

Extract 95%

100% natural

 

(Curcuma longa)

 

 Extract din radacina de Curcuma (Turmeric)

 

continind 95% Curcuminoizi complex

 

500 mg/ 60 capsule

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti 
AVIZ DE NOTIFICARE Nr. Inreg. 1864 / Data 17.01.2007

 

Puritate Garantata de Organika®

Poartã ştampilele: GMP si ISO 9001

 

 Antioxidant, Antiinflamator, Antitumoral, Neuroprotector, Protector: ficat, colon, system digestiv, Control colesterol, Alzheimer (dementa), Scleroza Multipla

 

Curcumin care este un extras din Curcuma longa care este un antioxidant foarte puternic.

Formula chimica: 2,7-Bis(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)-1,6-heptadiene-3,5-dione

Curcumin are proprietati antioxidante, anti-inflamatoare, anti-virale si anti-fungale. Studiile arata ca nu prezinta nici o toxicitate pentru organismul uman.

Actiunea anti-inflamatoare a curcuminului se realizeaza prin inhibarea anumitor molecule care favorizeaza inflamatia. Curcumin este de asemenea eficient in reducerea inflamatiilor post-chirurgicale. Curcumin ajuta la prevenirea accidentelor vasculare prin reducerea procesului de formare a cheagurilor de sange.

Curcumin inhiba cresterea Helicobacter Pylori care da nastere la ulcere gastrice si care a fost identificat ca una din cauzele aparitiei cancerelor gastrice.

Curcumin se leaga (chelatineaza) anumite metale grele cum ar fi plumb si cadmiu ajutand la eliminarea acestora.

Curcumin actioneaza ca inhibitor pentru ciclooxigenaza (COX-2) (agent inflamator) si 5-lipoxigenaza (agent care distruge acizii gasi esentiali in special EPA)

Fiind un inhibitor de COX-2, curcumin are inerent si proprietati anticancerigene.

 

ACTIUNE:

  • Tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal
  • Regleaza tensiunea arteriala
  • Actiune neuroprotectoare
  • Mentine sanatatea sistemului cardiovascular in special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine
  • Actiune antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi in special pentru sistemul digestiv
  • Actiune benefica in bolile degenerative (Scleroza, Dementa, Dementa Senila, Scleroza Multipla)
  • Anticancerigen, Antitumoral
  • Protejeaza AND-ul

Experientele pe soareci de laborator ale Dr Natarajan si Dr. John Bright de la Universitatea din Los Angeles, California au constatat ca curcuminul incetineste sau opreste evolutia Dementei (Alzheimer) si a Sclerozei Multiple. Simtomele Dementei sunt deficiente grave de memorie pina la pierderea totala a memoriei si instaurarea starii vegetative. Simtomele sclerozei multiple sunt slabiciune musculara, rigiditate, probleme de echilibru si coordonare, amorteala si dereglari de vedere.

Curcuminul inhibă angiogeneza, creşterea, proliferarea şi migrarea celulelor canceroase precum şi activitatea enzimei proinflamatoare cox2 (care împiedică maturizarea limfocitelor T şi favorizează creşterea tumorilor), induce apoptoza (moartea programată a celulelor canceroase)

 

Curcuminul blocheaza Chinazele (kinasses) care sunt raspunzatoare pentru multiplicarea necontrolata a celulelor canceroase. In 1993 cercetatorii din Taiwan au descoperit ca Curcumin blocheaza Chinazele PKC. Blocarea Chinazelor este doar unul din proprietatile anticancerigene ala Curcuminului.

*

Problema cu care se confrunta tratamentul efectiv cu Curcumin este insa proasta lui absorbtie in singe. De fapt, cercetari conduse la Vancouver, Canada ca si in alte centre de cercetare din lume au conclus ca doar o portiune infinitezimala de Curcumin ajunge efectiv in singe, restul fiind eliminat prin fecale. Cercetarile noastre au descoperit insa ca absorbtia Curcuminoidelor (substantele active din Curcumin) poate fi marita de sute de ori daca este administrat concomitent cu Bioperina. De aceea am hotarit sa oferim si Bioperina prin farmacia noastra. De altfel, Bioperina mareste absorbtia tuturor celorlalte suplimente nutritive si de aceea va recomandam sa o adaugati la "farmacia d-voastra"

 COMPOZITIE

Turmeric (Curcuma longa) extract din radacina (Standardizat la 95% Curcuminoizi)………500 mg

 ADMINISTRARE:

Pentru uz general: 1 capsula de 3 ori pe zi la masa.

In scopuri terapeutice, dozajul depinde de la caz la caz. Se poate asocia cu Bromelina pentru efecte anti-inflamatorii mai pronuntate.  

Foarte Important: Pentru bio-absorbtie se recomanda sa se administreaze impreuna cu 5-10mg de Bioperina per 500-1000mg de Curcumin

 

 

 
 

 

Pret RON: 110,00 RON

EURO: 23.58 EURO / USD: 28.90 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka