THYMUS Plus 60 cps - THYMUS Plus Concentrat Glandular Liofilizat,cancer,candidoza,hepatita,herpes

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

THYMUS Plus 60 cps
Pret RON: 82,00 RON

EURO: 17.62 EURO / USD: 20.68 USD / CAD: 26.46 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

 

 

THYMUS +

TIMUS +

Extras  fortificat din glanda Timus

Potenta Imunitara

60 capsule

KONIG_THYMUS.jpg

 

 

 

 

PROMOVEAZA LIMFOCITELE-T ALE SISTEMULUI IMUNITAR

Cancer, Candidoza, Epstein-Barr, Hepatita, Herpes

REPARA DEFECTELE CELULARE CARDIACE

Glanda Timus este principalul organ al sistemului limfatic localizata in partea de sus a pieptului. Principala functie a glandei Timus este promovarea dezvoltarii unor celule specifice sistemului imunitar numite Limfocite-T care protejeaza impotriva infectiilor cu organisme straine (virusi, bacterii). Limfocitele-T protejeaza de asemenea organismul tinand sub control celulele canceroase

Limfocitele “naive’ sunt  generate din celule stem in maduva spinarii. Ajunse in Timus prin sistemul limfatic aceste Limfocite sunt activate prin intermediul hormonului Timozina devenind Limfocite-T active.  Glanda Timus este foarte activa dupa nastere pana la pubertate. Dupa pubertate incepe sa se atrofieze cu aproximativ 3% pe an. Pe masura ce inaintam in varsta, desi maduva spinarii continua sa produca limfocite naive,  prin reducerea glandei Timus  se produc tot mai putine Lifocite-T ducand la slabirea acestui elememt esential al sistemului imunitar.

Glanda Timus este responsabila pentru multe functii ale sistemului imunitar incluzand producerea de limfocite-T, o forma de celule albe responsabile pentru imunitatea mediata celular. Imunitatea mediata celular se refera la mecanismul imunitar care nu este mediat de catre anticorpi. Imunitatea mediata celular este importanta pentru rezistenta la infectii cauzate de anumite bacterii, fungusi (inclusiv  Candida albicans), paraziti si virusi (inclusiv herpes simplex), Epstein-Barr si virusii de Hepatita. Imunitatea mediata celular asigura rezistenta la alergii, cancer si boli autoimune (cum ar fi artrita reumatoidala).

Studii recente indica insa si alte functii ale hormonului Timozina si anume stimularea regenerarii celulelor din peretii arteriali afectati de arteroscleroza. De asemenea, Timozina stimuleaza migrarea celulelor cardiace, supravietuirea acestora si repararea cardiaca. Acest efect este deosebit de important  nu numai in preventia dar si in repararea daunelor cauzate inimii in cazurile de pre-infarct sau infarct miocardic. Extractul din glanda timus se utilizeaza de asemenea la pacientii bolnavi de cancer pentru a contracara reducerea numarului de celule albe ca urmare a chimo si radio terapiei.

Hidroextractul din glanda Timus asigura un aport de Timozina necesar maturarii Limfocitelor cu efect direct de intarire a sistemului imunitar precum si necesar protectiei celulelor cardiace.

Produsul KONIG THYMUS+ contine pe langa extractul de glanda Timus, planta Hydrastis canadensis (Goldenseal) si Vitamina D3 necesare stimularii suplimentare a sistemului imunitar.

 COMPOZITIE:

Extract din glanda Timus.........................................140 mg

Hydrastis canadensis...............................................100 mg

Vitamina D3.............................................................50 mcg

ADMINISTRARE (adulti): 1 capsula de 2 ori pe zi (de preferinta pe stomacul gol)

Consultati medicul inainte de administrare daca ati avut un transplant si administrati imunosupresoare sau daca sunteti insarcinata sau alaptati.

 

 

 

Pret RON: 82,00 RON

EURO: 17.62 EURO / USD: 20.68 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka