LOTIUNE CREMA cu MSM si Vit. E Naturala 125 ml - Lotiune crema cu MSM detoxifianta, emolienta, curatarea naturala a pielii, lotiune naturala de MSM,tonifierea pielii pe cale naturala,pentru toate tipurile de piele

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

LOTIUNE CREMA cu MSM si Vit. E Naturala 125 ml
Pret RON: 61,00 RON

EURO: 13.10 EURO / USD: 15.38 USD / CAD: 19.68 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

msmlotion.jpg

LOTIUNE CREMĀ cu MSM

 

SI VITAMINA E NATURALĂ

 

Detoxificã, Improspateazã si Protejeazã

 

 Pentru toate tipurile de piele

 

125 ml

 

Calitate superioara de la Organika®

 

Fabricata sub ştampilele QCM si ISO 9002

 

Organika® este un producator de Suplimente Nutritive cu caracter terapeutic de inalta calitate. Linia de cosmetice de la Organika® trebuie inteleasa in acest context. Cosmeticele sunt formulate special pentru efecte terapeutice maximalizate si mai putin pentru arome sau alte caracteristici nefunctionale

MSM traverseaza usor membrana celulara si odata patruns in celule se leaga de toxine dupa care este eliminat din organism impreuna cu acestea. Este lesne de inteles ca celulele din pielea fetei sunt expuse in permanenta la mediul inconjurator si in consecinta sunt contaminate cu toxine, metale grele si radicali liberi, toti contribuind la o imbatranire accelerata si la aparitia ridurilor.

Daca Coenzima Q10 ataca radicalii liberi, MSN elimina toxinele. Totodata, MSM ajuta la introducerea prin membrana celulara a altor substante folositoare, potenţând astfel actiunea Coenzimei Q10 prin transportul acestora direct in celule.

De aceea se recomanda folosirea tuturor celor 2 tipuri de creme in felul urmator:

Se spala si se usuca bine pielea fetei si a gâtului. Se aplica Crema cu Coenzima Q10 si se maseaza pina la absorbtie. Se aplica imediat peste aceeasi suprafata un strat subtire de lotiune cu MSM si se maseaza pina la absorbtie.

INGREDIENTE: Metil Sulfonil Metan (MSM), Drakerol 7, Acid Stearic, Alcool Cetilic, Miristat izopropilic, Glicerina, Trietanolamina, Apa, Emulgat de CLB, Vitamina E naturala, Vitamina A, Germaben II.

 

 
 

 

Pret RON: 61,00 RON

EURO: 13.10 EURO / USD: 15.38 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (2)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka