LAXIDOUX 100 Tablete - Laxi Doux trateaza constipatia cronica, digestie, infectii gastrointestinale, inflamatii, crampe, flatulenta, arsuri la stomac, dureri de stomac, gastrita,

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

LAXIDOUX 100 Tablete
Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.51 EURO / USD: 12.90 USD / CAD: 16.02 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

NH_Laxidoux.jpg

LAXIDOUXTM

Trantament Natural pentru Constipatie

Detoxifica Colonul

Cu Senna, Cascara Sagrada, Ienupar si Licorice

 100% Natural, 100% din Plante

Cu certitudine cel mai bun laxativ de pe piata!!

100 Tablete

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE 
Aviz de Notificare Nr. 3741 / 2009

Un produs superior al firmei Canadiene Purity Life

LAXIDOUXTM = Nu doar un Laxativ !

Constipatie Cronica, Digestie Proasta, Infectii Gastrointestinale, Inflamatii, Crampe, Flatulenta, Arsuri la Stomac, Dureri de Stomac, Gastrita

LAXIDOUX ajuta de asemenea la: Digestie, Infectii Gastrointestinale, Inflamatii, Crampe, Flatulenta, Diureza, Afectiuni ale Vezicii Urinare, Arsuri la Stomac, Dureri de Stomac, Gastrita

Ce este LaxiDoux?
LaxiDoux este o formulatie pe baza de plante care actioneaza ca laxativ pentru a rezolva problemele de discomfort asociate cu constipatia cronica. Aceasta formulatie este 100% naturala fara nici un ingredient artificial (de sinteza)

Cum actioneaza Laxidoux ?
Formula LaxiDoux formula este o combinatie de 7 plante: Senna, Cascara Sagrada, Juniper Berries, Licorice, Rhubarb, Buchu si Gentiana. Aceste plante au fost selectate pentru proprietatile lor de a induce miscari peristaltice ale colonului, restabilirea tonusului colonului, stimularea secretiilor ficatului, stomacului si pancreasului, inducerea purgatiei. Toate aceste actiuni asupra colonului se fac fara insa a-l irita.

Mai jos este o lista cu contributiile fiecarei plante incluse in aceasta formulatie:

Senna este un laxativ natural foarte eficient.

Cascara Sagrada este de asemenea un laxativ. Incurajeaza miscarile peristaltice prin stimularea intesinala. Este elementul cel mai eficient in rezolvarea constipatiei cronice.Juniper Berries sunt folositoare pentru probleme digestive, infectii gastrointestinale, inflamatii, crampe si flatulenta.Folosirea pe timp indelungat in doze mari nu este recomandata femeilor gravide sau sau persoanleor cu afectiuni ale rinichilor.
Licorice  este o planta  mult folosita pentru afectiunile bronho-pulmonare. Totusi, tot ea este folosita pentru a ajuta digestia si eliminarea toxinelor din intestine.
Rhubarb in functie de cantitatea folosita, rhubarbul poate actiona si ca un laxativ si ca un astringent in functie de cantitatea utilizata. Nu se recomanda folosirea lui pe perioade lungi pentru a nu crea dependenta. Nu se recomanda de asemenea femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Buchu este folositor in problemele urinare si inflamatorii sau in cazurile de nisip sau pietre la vezica urinara. Actioneaza ca un anti-inflamator pentru colonul iritabil.

Gentiana este folositoare contra durerilor de stomac, arsurilor la stomac, indigestii, gastrita insotita de diaree si voma. Este excelent in imbunatatirea digestiei si intarirea activitatii stomacului cu reflexii pozitive si asupra intestinului si colonului.

 

COMPOZITIE: 

  • Frunze de Senna (Cassia angustifolia).240 mg
  • Scoarta de Cascara Sagrada (Rhamnus purshianus).150 mg
  • Radacina de Licorice (Glycyrrhiza glabra)..30 mg
  • Fructe de Ienupar (Juniperus communis)..8 mg
  • Radacina de Rhubarb (Rhenum palmatum)...8 mg
  • Radacina de Gentiana (Gentiana lutea)...8 mg
  • Frunze de Buchu (1:4 Barosma betulina).4 mg
  • Ulei de piper-menta (Mentha piperita)...0,2 mg

Exista efecte secundare la tratamentul cu LaxiDoux?
Simptomele pot include usoara jena abdominala, usoara durere de cap. Folosirea pe timp indelungat poate crea insa dependenta. Se va intrerupe tratamentul dupa 4 saptamani si se va face o pauza de minim 2 saptamani. Alternativ, se poate administra o zi da una nu.

 Cum se administreaza LaxiDoux? 
1 tableta inainte de culcare. Induce scaun dupa 6 pana la 12 ore. Pentru constipatii acute administrati 2 tablete in prima si eventual a doua zi

 Precautii:
A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza. Daca luati si alta medicatie laxativa consultati medicul. A nu se administra LaxiDoux  la mai putin de 2 ore de administrarea altor medicamente intru-cat poate sa reduca efectul acestora.

Se poate asocia sinergic cu CURATITOR COLON pentru o curatire si detoxificare totala a colonului.

 

 

Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.51 EURO / USD: 12.90 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka