PARA-FREE Forte 90 caps - Para Free Formula anti-parazitica totala cu Acid Caprilic, deparazitare organism, distruge fungusi si bacterii,candida , ataca helicobacter pylori

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

PARA-FREE Forte 90 caps
Pret RON: 113,00 RON

EURO: 24.39 EURO / USD: 28.66 USD / CAD: 36.89 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

ORG_ParaFree.jpg

 Para Free ™ - Forte

flag.gif

90 capsule gelatinoase

pink_arrow.gif CU ACID CAPRILIC

FORMULA ANTIPARAZITICA FORTE de 15 zile

Ataca peste 100 de tipuri de paraziti intestinali

distruge fungusi si bacterii inclusiv toate speciile de CANDIDA

ataca Helicobacter Pylori

 

Un Produs 100% Garantat!

guarantee_graphic.gif

Vei Simti Diferenta!!!!

pink_arrow.gif O   FORMULATIE ANTI-PARAZITICA, EFICIENTA, UNICA PE PIATA

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru 
Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti - Aviz de Notificare nr.5469 / 2011

 

 

Toxinele din mediul inconjurator, hrănirea necorăspunzătoare şi parazitii sunt un real pericol pentru oameni.  „De fapt paraziţii au ucis mai mulţi oameni decat toate războaiele în decursul istoriei” a afirmat reputata revista Americana Naţional Geographic în premiatul documentar ”Hoţii de cadavre”.

Parazitii intestinali sunt prezenti in absolut toate persoanele de la copii la adulti. Existenta parazitilor dauneaza grav sanatatii organismului prin toxinele care le elimina si prin folosirea resurselor organismului pentru a se hrani. Toate acestea conduc la o slabire a sistemului imunitar si aparitia a diferite afectiuni cronice. Starile de oboseala, Scaun neregulat, Constipatii frecvente alternand cu diaree, Anemii, Alergii, Imbolnaviri repetate etc., toate pot fi cauzate in mare masura de existenta parazitilor intestinali, ai Candidei si a unui Colon necuratat. De multe ori diagnosticarea unei afectiuni se face in mod gresit de catre medic care presupune alte cauze si in consecinta tratamentele prescrise nu functioneaza. De multe ori cauza este simpla si porneste intotdeauna de la "sistemul digestiv" adica prezenta parazitilor intestinali si mai intotdeauna a Candidei. Eliminarea acestora si refacerea unei flore intestinale sanatoase folosind Para Free, Formula CANDIDA si Probiotice (ACIDOFILUS) urmate de o cura cu CURATITOR COLON conduce la o vindecare totala, la o rejuvenare a organismului si la o revenire la viata normala.

Simptome ale prezentei parazitilor intestinali includ:

 • Constipatie, sau
 • Diaree
 • Gaze abdominale
 • Sindrom Intestin iritabil
 • Dureri musculare si articulare
 • Anemie
 • Alergii
 • Piele iritata
 • Nervozitate
 • Tulburari de somn
 • Scrasnirea dintilor
 • Oboseala cronica
 • Dureri abdominale

 

Para Free ™ : este o formulatie foarte larg adoptata de catre specialistii parazitologi pentru deparazitarea organismului. Para Free de la Organika® integreaza toate componentele necesare unei curatiri totale de paraziti a organismului. Para-Free combina ingrediente majore binecunoscute in toate curele de de-parazitare:

COMPOZITIE:

Scor-Gar Extract concentrat 100x (Allium sativum L.)........10 mg

Extract aromatic din grapefruit........................................100 mg

Extract din ulei de seminte de dovleac...............................20 mg

Acid Caprilic..................................................................25 mg

ADMINISTRARE (ADULTI): cite 2 capsule de 3 ori pe zi (2-2-2) cu aproximativ 30 minute inainte de mese

RECOMANDARI: se recomnada si administrarea succesiva sau simultana a produsului CURATITOR COLON pentru a facilita eliminarea toxinelor si cadavrelor parazitilor. Daca in istoria d-voastra medicala ati administrat multe antibiotice se recomanda ca dupa deparazitare sa va refaceti flora bacteriana cu ajutorul produsului ACIDOFILUS Bio-ACTIV

Atentionare: Consultati medicul daca apar fenomene alergice, daca administrati subtietoare de sange sau inhibitori de proteaza. A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza.

 

 

 
 

 

Pret RON: 113,00 RON

EURO: 24.39 EURO / USD: 28.66 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka