DETOXIN 30 zile - Detoxin procedura, detoxificare organe esentiale , combinatie complexa fitonutrienti, efect sinergistic maximal, detoxifiere ficat, colon, sistem urinar, regularizare acid uric

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

DETOXIN 30 zile
Pret RON: 309,00 RON

EURO: 66.38 EURO / USD: 77.93 USD / CAD: 99.69 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

pvn_colon_2.jpg org_goutrin.jpgpvn_silymarin.jpgpvn_zeolite.jpg

Procedura  DETOXIN™ de 30 zile
O FORMULA UNICA SI COMPLETA
pentru DETOXIFIERE

Fabricate sub standardele de calitate QCM/GMP si ISO 9001/9002
                               CEEA CE NE SCURTEAZA VIATA SUNT TOXINELE SI PARAZITII !!!!
                                                 EFECTE FOARTE RAPIDE SI DE DURATA


DETOXIFIERE FICAT, COLON, SISTEM URINAR


In ziua de astazi este foarte usor sa uitam de sanatatea noastra. Incepem viata cu o sanatate perfecta dar cam pe la virsta de 30 de ani incep sa apara "mici" probleme. Aceste "mici" probleme devin din ce in ce mai serioase si sanatatea intra intr-un continuu declin. In cele din urma se instaleaza bolile cronice.

TRAIM INTR-O LUME TOXICA de la chimicale, uzine, autoturisme, pesticide etc. Practic suntem cu totii intoxicati. Cum acumulam toxine? din apa poluata, din aerul poluat prin respiratie si prin piele, din alimentatie, din ambalajele, containerele si pungile de plastic, din produsele de excretie ale bacteriilor anaerobe aflate in organismul nostru, din pesticizii folositi in productia agricola. Toxinele acumulate in organism contribuie la aparitia de noi afectiuni, exacerbarea afectiunilor existente si inrautatirea treptata a starii generale de sanatate. Practic, toxinele sunt responsabile pentru multe afectiuni cronice si au un rol determinant in inducerea cancerului. Organismul incearca sa elimine toxinele dar nu poate face fata asaltului toxic din ziua de astazi. Organele vitale prin care organismul prelucreaza toxinele sunt: ficatul si rinichii iar eliminarea lor se face prin colon si sistemul urinar. Este important ca ficatul, rinichii, sistemul urinar si colonul sa functioneze eficient.

Procedura DETOXIN™ este cel mai eficient program pentru detoxificarea organelor esentiale ale organismului. Contine o combinatie complexa de fitonutrienti intr-o formulatie  conceputa pentru un efect sinergistic maximal.  

Este recomandabil sa efectuati si o procedura DETOXIN™ pentru a realiza o detoxificare si curatire totala a organismului. Aceasta detoxificare totala este strict necesara inainte de a incepe orice alte protocoale, proceduri sau formulatii specifice diferitelor afectiuni.
Persoanele care s-au tratat cu DETOXIN™ au inceput sa simta efecte pozitive chiar dupa numai citeva zile de la inceperea procedurii.


CONTINUT PACHET:

 
Colon Cleanser

800mg/100 capsule

pvn_colon_2.jpg

Asigura curatirea completa a colonului. In Colon se acumuleaza bacterii nocive care se inmultesc peste masura in detrimentul bacteriilor folositoare. Produsele de excretie ale acestor bacterii sunt toxice si se asimileaza in organism prin absorbtie la nivel de colon. Contine 6 agenti de curatire si repopulare care lucreaza sinergistic. Acidofilus este o bacterie necesara la nivelul intestinului subtire si intestinului gros. Psylium asigura curatirea peretilor colonului de materiile fecale aderente. Made by Organika®

 

 

  • Psyllium Seed Husk (Plantago ovata)…......300 mg Konjac Glucomannan (Amorphophallus) .....60 mg

Nuca Neagra (Juglans nigra) Extract 4:1….150 mg

Pulbere de Sena (Cassia angustifolia)….......50 mg

Slippery Elm Bark (Ulm alb) (Ulmus fulva) 50 mg

Pectina din mar……………….......................25 mg

Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g ..50 m

Daca aveti Colonul foarte intoxicat, continuati cu inca 1x COLON CLEANSER pe care il puteti cumpara si separat (vezi rubrica: Deparazitare Organism")

 
Goutrin

390mg/60 capsule

goutrin120s.jpg

Un produs unic de la Organika®. Detoxifiant si stabilizator al sistemului urinar. Asigura regularizarea acidului uric. Made by Organika®

  • Extract din cirese negre 100 mg
  • Extract din cimbru englezesc  100 mg
  • Pulbere din seminte de telina 60 mg
  • Extract 15:1 din frunze de menta 60 mg
  • Vitamina C 60 mg
 

Silymarin 300(80% Silimarin)

300mg/90capsule

pvn_silymarin.jpg

Un extract continind 80% substanta activa Silimarin (extras de Armurariu), asigura detoxificarea eficienta a celulei hepatice.

 

Zeolit

Detoxy-Max

850 mg/60 capsule.

pvn_zeolite.jpg

Absoarbe si elimina toxinele si metalele grele din intregul sistem digestiv

 

 

ADMINISTRARE:

Dimineata intre mic dejun si pranz:

    1 x  Goutrin

    1 x  Silymarin 300

Intre masa de pranz si cina:

1 x Goutrin

2 x Silymarin 300

Seara cu 30-40 minute inainte de culcare cu o cana mare de apa:

3 x  Colon Cleanser

2 x Zeolit Detoxy-Max

 

REACTII ADVERSE si RECOMANDARI

Nu se cunosc reactii adverse specifice. Este posibil sa se experimenteze un scaun mai moale dupa citeva zile de la inceperea tratamentului. Nu se recomanda  copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau care alapteaza.

La DETOXIN este bine a adauga si HERBAL DIURETIC.


Daca aveti CANDIDA sau Paraziti Intestinali, Consultati va rugam si rubrica " Deparazitare Organism" si continuati fie cu FORMULA CANDIDA fie cu PARA-FREE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

Pret RON: 309,00 RON

EURO: 66.38 EURO / USD: 77.93 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka