GREEN COFFEE 180 capsule - Green Coffee,cura slabire ,cafea verde ,accelereaza arderea grasimilor in organism,stimuleaza termogeneza,arderea caloriilor

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

GREEN COFFEE 180 capsule
Pret RON: 113,00 RON

EURO: 24.24 EURO / USD: 29.75 USD / CAD: 36.94 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

GREEN COFFEE

(Cafea Verde)

Un alt mod de a slabi

180 capsule

Fabricat in Canada conforme normelor GMP 

AJUTÄ‚ LA CURA DE SLABIRE

 

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale 
Stupului Bucuresti, Aviz de Notificare nr. 8502/20.02.2014

Descriere Green Coffee (Cafea Verde) 180 capsule:

Cafeaua verde este bogata in acid clorogenic. Acesta ajuta sa accelereze arderea grasimilor din organism. Alaturi de cafeaua verde, extractul din ceai verde, prin continutul de epigalocatehina si cafeina ajuta in plus la arderea grasimilor. Extractul din boabe de cafea verde continand 50% acid clorogenic stimuleaza termogeneza, procesul ridicare a temperaturii corpului prin arderea caloriilor, se poate spune ca este asemanator efortului fizic.

Green Coffee contine Extract din boabe de cafea verde specia canephora, echivalentul a 1200 mg standardizat sa contina 50% acid clorogenic si 150 mg de Extract din ceai verde standardizat sa contina 20% epigalocatehin-3-galat + 10% cafeina.

 

Compozitie Green Coffee (Cafea Verde) 180 capsule:

Extract din ceai verde (Camellia sinensis)(20% EGCG + 10% cafeina) - 150 mg; Extract din seminte de Coffea canephora (50% acid clorogenic) - 100 mg.

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb. 

Administrare Green Coffee (Cafea Verde) 180 capsule:

Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi. 

Precautii Green Coffee (Cafea Verde) 180 capsule:

Consultati medicul inainte de administrare daca suferiti de afectiuni hepatice sau daca simptomele acestor afectiuni se manifesta prin dureri abdominale, urina inchisa la culoare sau ingalbenirea tegumentelor, sunteti insarcinata sau alaptati, sau daca suferinti de o carenta de fier. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Pret RON: 113,00 RON

EURO: 24.24 EURO / USD: 29.75 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka