NONI Tropical 350 mg 90 capsule - Noni tropical trateaza sistemul imunitar, sistemul circulator, sistemul digestiv, cancer, tumori, alergii, simuzita, varice, ulcer varicos, dureri menstruale, hipertensiune arteriala, diabet, reumatism, artrita, artroza, depresie, oboseala, scleroza in pl

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

NONI Tropical 350 mg 90 capsule
Pret RON: 73,00 RON

EURO: 15.70 EURO / USD: 18.45 USD / CAD: 23.56 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

NONI

 

 NONI Tropical 100% pur

Fara conservanti

 

UN POLI-MEDICAMENT

 

350 mg / 90 capsule

31,5 grame Extract de NONI 100% pur per flacon!!

Comparativ cu 10- maxim 30 grame per 1 Litru de NONI Sirop !!

Siropurile contin si conservanti (E-uri)!!

 

Fabricat de Organika sub licentele QCM/GMP si ISO 9001/9002

 

                                    Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti 
                                                      AVIZ DE NOTIFICARE Nr. Inreg. 1837 / Data 10.01.2007

 

Antibacterian, Antifungal, Antioxidant, Antiinflamator, Anticancerigen, Energizant

 

Sistem Imunitar, Sistem Circulator, Sistem Digestiv, Cancer, Tumori, Alergii, Simuzita, Varice, Ulcer Varicos, Dureri Menstruale, Hipertensiune Arteriala,  Diabet, Reumatism, Artrita, Artroza, Depresie, Oboseala, Scleroza in Placi, Parkinson, Hepatita Cronica, Fibrom Uterin

Noni (Morinda Citrifolia) este planta din partea tropicala de sud a Oceanului Pacific cum ar fi insula Tahiti. Noni a fost folosit de bastinasi timp de sute de ani pentru a trata o mare varietate de afectiuni. Noni a fost introdus pe piata Nord Americana in anii 90’ de catre cercetatorul stiintific John Wadsworth care a petrecut 3 ani in Tahiti studiind efectele terapeutice multiple ale extrasului de NONI. Azi, Noni este oferit sub forma de extras din pubere sau sub forma lichida, de Juice amestecat cu alte fructe pentru a masca gustul neplacut. Aceste Juice-uri sunt insa foarte scumpe si nu atat de eficiente ca extrasul pur din pulbere.

 

Beneficiile extrasului de NONI sunt multiple si greu de enumerat. Practic, este bun pentru toate. De aceea l-am numit un ‘POLI-MEDICAMENT” de exceptie.

Noni contine peste 160 de elemente nutritive printre care: 18 aminoacizi, minerale esentiale, compusi cu efecte antioxidante, vasodilatatoare, anti-inflamatorii, calmante, regenerative. NONI este unul dintre suplimentele nutritive cele mai utilizate din lume, tocmai datorita spectrului larg de actiune. Este utilizat in multe protocoale pentru terapia alternativa a cancerului.

 

"Cateva din afectiunile pe care Noni le trateaza sunt: hipertensiunea, psoriasisul, crampele menstruale, artrita, ulcerul gastric, rupturi de tesuturi, rani, depresiune mentala, senilitatea, proasta digestie, arteroscleroza, ruperea vaselor sanguine, adictia la droguri, rezistenta la durere si multe altele. Cu toate ca aceasta lista lunga arata ca o pagina rupta ditr-un jurnal medical, este probabil conservativa." --Dr. Heinicke

 

 

MAI MULTE DESPRE NONI:

Noni este un pom vesnic verde, de 5 pana la 7 metri care face fructe tot timpul anului. Creste in toate zonele tropicale: Columbia, China, Polinezia etc -fructul de Noni este cunoscut si folosit de peste 2000 de ani si proprietatile lui curative i-au atras denumirea de "aspirina celor din antichitate" -se cunosc multe din beneficiile medicale ale lui Noni, dar numai in ultimele doua decenii s-au facut cercetari stiintifice si medicale riguroase pentru a explica si demonstra puternicele efecte curative asupra multor boli dintre care cancerul si sistemul imunitar in mod special.

 

Dupa cum am mai spus, Noni (morinda citrifolia) contine peste 160 de minerale, vitamine, enzime si alte substante nutritive care afecteaza profund si pozitiv imunitatea organismului -printre cele mai noi componente identificate in Noni se numara acubin, alazarin, asperuloside si anthraquinone care sunt agenti puternici antibacterieni -dar cea mai importanta descoperire este legata de prezenta unui alcaloid numit xeronina care are un aport determinant la imbunatatirea dramatica in mod natural a sistemului imunitar prin actiunea ei la nivel celular -practic toate partile plantei de noni, fruct, frunze, radacina, florile si tulpina sunt bogate in antioxidanti, vitamine si uleiuri esentiale si enzime naturale. Noni stimuleaza sistemul digestiv si este folosit ca tratament pentru:

 

-cancer

 

-psoriasis

 

-hipertensiune

 

-scleroza multipla

 

-reumatism

 

-colesterol mare

 

-oboseala cronica

 

-infectii virale

 

-arsuri –taieturi

 

-diabet

 

-poliomileita

 

-artrita

 

-astma

 

-sinuzita

 

-guta

 

-lupus eritematos

 

-psoriazis

 

-zona zoster

 

-adictii si reabilitare

 

-boli cardiovasculare

 

-alergii

 

-sensibilitate/ alergie la substante chimice

 

-deficienta imunitara

 

-osteoporoza

 

-oboseala cronica

 

-hipertensiune

 

-boli digestive

 

-dureri de muschi si incheieturi

 

-infectii si inflamari

 

-arsuri, opariri si rani deschise

 

-deficienta de atentie

-endometrioza

-fibromialgie

Cititi mai multe despre NONI facand click pe acest link.

 AICI (http://sanatate.xhost.ro/main.htm)

 

COMPOZITIE per capsula:

  • Pulbere 100% pura de Noni Tropical (Morinda Citrifolia)……350mg
  •  

ADMINISTRARE: 1-2 capsule pe zi cu 30 de minute inainte de masa

Se poate adminstra si sub forma de bautura: goliti continutul capsulei intr-un pahar. Adaugati putina apa plata si amestecati. Turnati peste ea un suc natural si apoi amestecati pentru omogeneizare.

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 73,00 RON

EURO: 15.70 EURO / USD: 18.45 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka