FIBRO-M 120 caps - fibro m, fibromialgie, boala cronica, durere in muschi, tendoane, ligamente, articulatii, tulburari de somn, oboseala profunda, stari depresive, anxietate, tulburari de memorie si concentrare fibro-m 120 cps. fibromialgie (dureri picioare) toate produsele

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

FIBRO-M 120 caps
Pret RON: 63,00 RON

EURO: 13.52 EURO / USD: 16.59 USD / CAD: 20.59 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

FIBRO-M

120 Capsule

Fabricat in Canadsa

ISO 9001, QCM, GMP

Produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare
Certificat de Notificare Seria: AA / nr.3334 / 2009

 

 

 

FIBROMIALGIE

Fibromialgia este o afectiune cronica caracterizata prin dureri difuze (surde)  si sensibilitate in muschi si tesuturile moi (tendoane, ligamente). Ea poate fi insotita si de tulburari de somn, oboseala profunda, stari depresive, anxietate, tulburari de memorie si concentrare. Durerile surde permanente afecteaza si activitatea diurna a bolnavului.

Durerile cauzate de Fibromialgie sunt deseori diagnosticate gresit ca fiind de natura reumatica administrandu-se in consecinta un tratament gresit, fara rezultate.

Nu se cunoasc cauzele exacte ale acestei afectiuni cronice care afetcteaza mai mult femeile decat barbatii.

De multe ori in lumea medicala Fibromialgia nici nu este considerata o boala desi pacientul este afectat grav si debilitat de aceasta afectiune.

De fapt Fibromialgia este o "boala" cronica ce provoaca slabiciune si dureri localizate in tot corpul: in muschi, tendoane, ligamente, articulatii etc.

Spre deosebire de artrita, fibromialgia nu are ca efect inflamatia iar incheieturile in sine nu sunt direct afectate (faptul ca durerea estein tendoane, face ca bolnavul sa creada ca dor incheieturile si presupune ca sufera de o forma de reumatism.

Bolnavii suferinzi de aceasta boala, descriu durerile ca fiind insotite de mincarimi si de arsuri, iar aparitia durerilor nu poate fi banuita dinainte in nici un fel.

Severitatea durerilor difera de la o zi la alta in diferite parti ale corpului. La unii pacienti, durerile pot fi atit de puternice incit provoaca disabilitati fizice, pe cind la altii pot aparea doar dureri usoare care dau senzatie de incomoditate-disconfort.

Slabiciunea care e provocata de fibromialgia difera de la o zi la alta ; de la un pacient la altul; de la o ora la alta a zilei.

Ca simptomatologie, pe linga dureri si slabiciune, mai pot aparea permanent sau doar sporadic urmatoarele simptome:

Tulburare a somnului - fapt care duce la o lipsa de odihna necesara organismului.

Rigiditate a corpului (o problema majora a pacientilor suferinzi de fibromialgia) -"Intepenire" intr-o pozitie incomoda, intepenire in momentul trezirii, etc.

Dureri de cap si dureri faciale (dureri in zona fetei)- Durerile de cap pot provenii din cauza durerilor in zona gitului (tendoane) sau zona umerilor, sau pot fi asociate cu durerile musculare ale muschilor din jurul incheieturilor teporomandibulare.

Disconfortul abdominal - Simptomatologia Fibromialgiei include tulburari digestive, dureri abdominale, stari de diaree intercalate cu stari de constipatie. Intepenire sau mincarimi cunoscute sub termenul de "parestezie" (senzatii neplacute de amortire, impunsaturi, frigere, care apar spontan), cel mai des simtite in extremitati.

Dureri in regiunea toracica (zona pieptului) -Termen medical:"costocondralgie" (costocartilaginos) ceea ce inseamna ca sunt implicati muschii aflati in zona unde coastele intilnesc osul pieptului. Deoarece costocondralgia "mimeaza" (se aseamana) cu durerile cardiace,este important ca bolnavul sa consulte un medic cardiolog.

Concentrarea mentala - Bolnavii de fibromialgie se pling deseori de "scapari" de memorie, incurcarea cuvintelor in timpul unei conversatii sau chiar in scris, tremuraturi si chiar faptul ca scapa din mina lucrurile.

Dezechilibru - Pacientii acuza de asemenea, probleme in mentinerea echilibrului si ameteli. Apar dificultati in ceea ce priveste orientarea, conducerea unui auomobil sau chiar citirea unei carti.

Cresterea sensibilitatii fata de unii factori ai mediului inconjurator - Apar reactii asemanatoare cu reactiile alergice la diversi factori ai mediului: lumina, zgomot, mirosuri, diferite substante, etc.

Uscaciune a pielii, uscaciune a ochilor si a gurii sunt iarasi simptome comune.

(Sursa: www.ikstar.org/fibromialgia.htm

Citeste mai multe despre Fibromialgie: Fa click >>www.tratamente.ca/fibromialgia-boala-inca-misterioasa-p-379.html

COMPOZITIE:

Magneziu (elemental din 350 mg de Citrat de magneziu)................60 mg

Acid Malic…………………………………………………………300 mg

Ginseng Siberian (Extract)………………………………………….50 mg

Bromelaina…………………………………………………………..50 mg

ADMINISTRARE

1-4 capsule/zi

 

 


 

Pret RON: 63,00 RON

EURO: 13.52 EURO / USD: 16.59 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka