FERIVIT (SUPER FIER) 60 caps - Anemie, hematii scazute, menstruatie, hemodializa, leucemie,super fier formula sanguina, leucemie

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

FERIVIT (SUPER FIER) 60 caps
Pret RON: 73,00 RON

EURO: 15.68 EURO / USD: 18.41 USD / CAD: 23.55 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

 

FERIVIT

(SUPER-IRON)

 

Formula Sinergica avansata

 

UN PRODUS UNIC PE PIATA

 

60 capsule

 

 

 

Fabricat in Canada conforme normelor GMP flag.gif

 

ANEMIE, HEMATII SCAZUTE, MENSTRUATIE, HEMODIALIZA, LEUCEMIE

          Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si 

Produse ale Stupului Certificat de Notificare Nr.7586/14.05.2014

Descriere Ferivit - Fier 60 capsule:

Fierul alimentar este esential pentru organismul uman. Fierul este un mineral esential si o componenta importanta a proteinelor, implicat in transportul oxigenului si in metabolism. Fierul este un mineral de care organismul are nevoie pentru a produce celule rosii. Aproape doua treimi din fierul aflat in organism se gaseste in hemoglobina, proteina din celulele rosii care transporta oxigenul catre toate organele si tesuturile.

Fierul poate deveni deficitar in organism fie datorita lipsei lui din alimentatie, a ne-metabolizarii acestuia, fie datorita unor mici sangerari interne nedetectabile decat printr-un examen de specialitate. Femeile active pierd fierul prin menstruatie. Deficienta de Fier se poate manifesta prin: oboseala, insuficienta respiratorie, scaderea capacitatii fizice, incapacitate de invatatura atat la copii cat si la adulti, anemie. Unele conditii medicale care necesita suplimentarea cu fier sunt: sangerari (inclusiv menstruatie), arsuri, hemodializa, infectii intestinale, afectiuni stomacale, medicatie alopata pentru marirea numarului de celule rosii.

Pentru a stimula producerea de celule rosii cu continut suficient de fier, acest produs asociaza fierului inca 2 ingrediente sinergice: Acidul folic si Vitamina B-12 (forma naturala- Metilcobalamina). In plus, produsul mai contine extras din frunze de Urzica Mare (Urtica dioica) cu un continut bogat de fier organic.

 

Actiune Ferivit - Fier 60 capsule:

Fierul este recomandat pentru: Anemie, hematii scazute, menstruatie, hemodializa, leucemie. Fierul ajuta la formarea de celule rosii si la buna lor functionare si preantampina anemia cauzata de insuficienta de fier in organism.
 

Compozitie Ferivit - Fier 60 capsule:

Fier (fumarat) - 15 mg; Acid folic - 100 mcg; Vitamina B-12 (metilcobalamina) - 100 mcg; Urtica dioica (urzica mare) - 200 mg.

 

Administrare Ferivit - Fier 60 capsule:

 

1 capsula de  1-2 ori pe zi.

 

Pret RON: 73,00 RON

EURO: 15.68 EURO / USD: 18.41 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka