DISPIRIN (Salixpirin) 40 mg 60 caps - Dispirin,analgezic, antiinflamator, febra, migrena, dureri reumatice, Inflamatii ,salixpirin, reumatism, artrita, osteoporoza, aspirina naturala

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

DISPIRIN (Salixpirin) 40 mg 60 caps
Pret RON: 55,00 RON

EURO: 11.81 EURO / USD: 13.87 USD / CAD: 17.74 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

 

DISPIRIN

Salixpirin   40 mg

ASPIRINA NATURALA

ANALGEZIC, ANTIINFLAMATOR

O alternative naturala pentru medicatia alopata

 

60 capsule

 

Produs notificat de  Serviciul National pentru Plante Medicinale, 
Aromatice si Produse ale Stupului Aviz de Notificare 8356/18.12.2013

ASPRINA NATURALA

ANALGEZIC, ANTIINFLAMATOR

Febra, Migrena, Dureri reumatice, Inflamatii

Salix alba este o specie de salcie care difera de salcia obisniuta in sensul ca nu atarna in jos ci creste mai degraba ca un copac. Scoarta contine substanta Salicina. Salicina este de fapt aspirina originala folosita de medici pana la aparitia medicamentelor de sinteza. O copie chimica (inexacta) a Salicinei este acidul acetilsalicilic (ASA) adica Aspirina de sinteza.

DISPIRIN se administreaza asemanator aspirinei dar fara a avea efectele secundare ale acesteia: riscul sangerarilor interne, iritarea mucoasei stomacale.

Ca si aspirina, DISPIRIN reduce febra, reduce durerea, previne migrenele, ajuta la preventia anumitor tipuri de cancer, reduce posibilitatea unui infarct (precum Aspirina Kardio), reduce inflamatia  cauzata de reumatism, dureri cauzate de artrita.

Printre alte beneficii se mai pot mentiona si posibilitatea de a reduce riscul de cancer la colon, rect, esofag,  sau stomac.

Nature’s Harmony fabrica acest produs dintr-un complex de pulberi din scoarta mai multor specii de Salix pentru a obtine un efect maximal.

COMPOZITIE:

Salix alba (scoarta)………….....................265 mg

      Extract  10:1 echivalentul a 2.650 mg

      Asigurand 40 mg de salicin per capsula

ADMINISTRARE (Adulti): 

1 capsula de 1-3 ori pe zi

Doza de intretinere: 1 capsula pe zi

ATENTIONARE: Ca si in cazul aspirinei de sinteza, se recomanda precautie daca administrati medicamente care subtiaza sangele (tip warfarina). Nu administrati simultan si DISPIRIN si Aspirina de sinteza

 

Pret RON: 55,00 RON

EURO: 11.81 EURO / USD: 13.87 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka