VITAMINA C 500 Super Tamponata cu Bioflavonoizi si Rutin: 90 cps - Antioxidant, Imunostimulant, Raceli, Astma, Alergii, Inflamaţii, Viroze vitamina 500 super-tamponata bioflavonoizi+ rutin: cps. toate produsele vitamina 500 super-tamponata bioflavonoizi+ rutin: cps. antioxidanti vitamina 500 super-tamponata bioflavono

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

VITAMINA C 500 Super Tamponata cu Bioflavonoizi si Rutin: 90 cps
Pret RON: 62,00 RON

EURO: 13.32 EURO / USD: 15.64 USD / CAD: 20.00 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

Vitamina C 500 Super-Tamponata

 

cu Bioflavonoizi+ Rutin

 

Ne-acidica. Super-antioxidanta

90 capsule

 

 

 

Un produs Unic de la Organika®

 

Comparativ cu Ester C dar mai ieftin.

 

Fabricat sub stampilele QCM si ISO 9001

 

Antioxidant, Imunostimulant

Raceli, Astma, Alergii, Inflamaţii, Viroze

 

Vitamina C derivata din Ascorbat de Calciu este mai usor absorbita in singe si totodata, fiind ne-acidica, nu ataca mucoasa stomacala sau intestinala. Ascorbatul de Calciu se descompune in organism rezultind in Vitamina C pura, bioabsorbabila + Calciu elementar. Deci acest produs aduce si un aport implicit de Calciu usor absorbit de catre organism.

 

Bioflavonoizii mai sunt denumiti si Vitamina P intru-cit au proprietati asemanatoare vitaminelor. Ei nu pot fi sintetizati de catre organism si nu pot fi deci obtinuti decit prin administrare de suplimente nutritive.

 

Bioflavonoizii sunt antioxidanti puternici care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Bioflavonoizii reduc trigliceridele si colesterolul. Maresc permeabilitatea capilarelor si reduc concentratia de celule sanguine in zonele de inflamatie. Bioflavonoizii dilata arterele mai mici imbunatatind circulatia sanguina. Bioflavonoizii stimuleaza producerea bilei, influenteaza glandele endocrine si au proprietati anti-parazitice si anti-bacteriene. Bioflavonoizii actioneaza similar cu aspirina, reucind adezivitatea placulara. Bioflavonoizii joaca un rol important in mentinerea sanatatii structurale si a permeabilitatii capilarelor (terminatiile arterelor sanguine). Pentru aceste motive este unul dintre putinele remedii pentru tratarea hemoroizilor. Combinarea de catre Organika a Vitaminei C cu Bioflavonoizi si cu Rutin, creeaza o formula antioxidanta superioara. Rutin este un antioxidant fenolic care actioneaza cu precadere contra super-radicalilor liberi.

 

COMPOZITIE: 

 

  • Ascorbat de Calciu……………………….................................500 mg

     

Descompunindu-se in 410 mg de Vitamina C bioabsorbabila si 90 mg de Calciu bioabsorbabil

 

  • Bioflavonoizi………………......................................................40 mg

     

  • Rutin..................................................................……………..60 mg

ADMINISTRARE: 1-2 capsule pe zi sau dupa indicatia medicului.

 

 

 
 

 

Pret RON: 62,00 RON

EURO: 13.32 EURO / USD: 15.64 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka