INDOLE-3-CARBINOL Sinergistic Forte 225 mg 30 Vcps - Indole 3 carbinol,premenopauza, menopauza, exces de estrogen, afectiuni ale prostatei ,proprietati chimoterapeutice si preventive pentru toate tipurile de cancer

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

INDOLE-3-CARBINOL Sinergistic Forte 225 mg 30 Vcps
Pret RON: 79,00 RON

EURO: 16.95 EURO / USD: 20.80 USD / CAD: 25.82 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)


 

PVN_Indole_3_Carbinol.GIF

SUPER

INDOLE-3-CARBINOL (I3C)

pink_arrow.gif Sinergistic- Forte

pink_arrow.gif cu DIM (3,3-Di-indolimetan)

Calitate Farmaceutica

100% pur. Fara adaosuri

Un anticancerigen testat clinic

100mg 225 mg/ 30 capsule

Fabricat in Canada conform normei cGMP

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
CERTIFICAT de NOTIFICARE seria AA / nr. 3652 / 2010

 

Pre-menopauza, Menopauza, Exces de Estrogen

Afectiuni ale prostatei (inflamatia prostatei): Reduce nivelul de PSA (antigen prostatic specific folosit pentru detectarea afectiunilor prostatei)

Proprietati chimioterapeutice si preventive pentru toate tipurile de cancer

Proprietati specifice ANTICANCERIGENE (prostata, san, cervical, endometru, colon, piele, leucemie)

PAPILOMA (Papilloma, Papilomatoza) si afectiuni derivate (Neoplaza intraepiteliala cervicala sau vulvara )

Herpes simplex, Lupus eritomatos

Indole-3-Carbinol (I3C) + DIM:  ACTIUNE

Indole-3-Carbinol ca si DIM sunt antagonisti pentru estrogen, ceea ce ii fac utili in tratarea excesului de estrogen atat la barbati cat si la femei. Excesul de estrogen este considerat ca factor generator de cancer la san, ovare, prostata. Femeile care iau anticonceptionale precum si femeile in pre-menopauza sau menopauza sufera de regula de o imbalanta hormonala caraterizata prin exces de estrogen.

Dar estrogenul in exces nu este o caracteristica strict feminina. Si la barbati, pe masura ce imbatranesc scade nivelul de testosteron si se instaleaza un exces de estrogen. Studiile arata ca in ultimul timp (datorita alimentatiei, stresului, poluarii, etc. ) la multi barbati de 54 de ani s-au gasit niveluri de estrogen mult mai ridicate decat la o femeie la menopauza in vasta de 59 de ani !!!. Excesul de estrogen la barbati conduce la: niveluri reduse de testoseron, oboseala, pierderea musculaturii, cresterea ponderala, reducerea libidoului si a functiei sexuale, inflamarea prostatei. In concluzie, Indole-3-Carbinol in asociatie sinergica cu DIM este util atat femeilor cat si barbatilor trecuti de varsta mijlocie.

Indole-3-Carbinol este de asemenea prin excelenta un anticancerigen care are insa si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat atat preventiv (de catre persoanele predispuse la cancer) cat si in tratarea bolilor canceroase.

Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3-Di-indolymethane)

Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimoterapeutic si preventiv in toate tipurile de Cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus. Stopeaza crestera si produce apoptoza (moartea programata) a celulelor canceroase in: cancer la san, cervical, endometru,   prostata, colon, piele si leucemie dar si in alte forme de cancer.Studii efectuate la Universitatea California din Berkeley, Laboratorul de cercetare a Cancerului din cadrul Facultatii de biologie celualara si moleculara au atestat actiunea sinergica a combinatiei I3C +DIM in apoptoza celulelor cancerului la san. Mai mult, s-a constatat ca Indole-3-Carbinol + DIM potenteaza actiunea TAMOXIFEN ului, substanta administrata ca chimioterapie.

    Doctorul biolog Hien T. Lee, tot de la universitatea Berkeley din California a descoperit ca I-3-C (Indole-3-Carbinol), este eficient in tratarea cancerului de prostata prin blocarea hormonilor masculini care sunt responsabili pentru facilitarea inmultirii celulelor canceroase la nivelul prostatei. 

Daca pana de curand studiile  asupra efectelor anticancerigene a I-3-C au fost conduse mai mult pe animale si in-vitro, in 2006 Dr. Hsu a dovedit ca Indole-3-Carbinol induce o stopare (arrest) a fazei G1 din ciclul de crestere si reproducere a  celulelor maligne umane. Acest lucru este semnificativ in preventia si tratatrea cancerului deoarece faza G1 de crestere apare in fazele timpurii ale ciclului vietii celulei maligne. Faza G1 este dominata de sinteza diferitelor enzime care sunt strict necesare pentru faza urmatoare (faza S) incluznad si acele enzime necesare pentru replicarea AND-ului (AND-ul modificat, malign). Acest lucru are o mare importanta deoarece ceea ce deosebeste o celula sanatoasa de una cancerigena este tocmai modificarea AND-ului.

COMPOZITIE:

Indole-3-Carbinol............................200 mg

DIM (3,3 -Di-indolymethane)............25 mg

(din specii de Brassica)

ADMINISTRARE: 1- 3 capsule pe zi in inainte de mese sau conform sfatului medicului

RECOMANDARI: Pentru cancer la san se poate asocia sinergic cu REISHI  (asociata cu 6-9g/zi de Vitamina C Cristale) + MAITAKE + VITAMINA E . Pentru cancer la prostata se poate asocia sinergic cu: PROSTATE PERFORM-Forte, MAITAKE, REISHI, Pau d'Arco .

REFERINTE

1)      Bradlow, Effects of dietary indole-3-carbinol on estrogen metabolism and spontaneous mammary tumors in mice. Carcinogenesis 12: 1571,1574

2)      Bell, M. C., Crowley-Nowick, P., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W., Schmidt-Grimminger, D., Howell, P., Mayeaux, E. J., Tucker, A., Turbat-Herrera, E. A. & Mathis, J. M. (2000) Placebo-controlled trial of indole-3-carbinol in the treatment of Gynecol. Oncol, Sepkovic, D. W. & Auborn, K. (1998) Estrogen metabolism and the malignant potential of human papillomavirus immortalized keratinocytes.

 

 

Pret RON: 79,00 RON

EURO: 16.95 EURO / USD: 20.80 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka