HAWTHORN PADUCEL ROSU 90 caps - hawthorn, paducel rosu cardiotonic, hipotensor , inima, circulatie, hipertensiune,aritmie,angina pectorala

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

HAWTHORN PADUCEL ROSU 90 caps
Pret RON: 65,00 RON

EURO: 13.96 EURO / USD: 16.39 USD / CAD: 20.97 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

HAWTHORN

(PADUCEL ROSU)

TONIC CARDIAC   
O alternative naturala pentru medicatia alopata

500 mg/90 capsule

 

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului 
Aviz de Notoficare NR.9656/08.09.2015.

 

Tonic cardiac, diuretic, astringent, hipotensiv, vasodilatator
Insuficienta cardiaca, Cardiopatie Ischemica
Angina pectorala, Aritmie, Tensiune oscilanta, Hipertensiune, 
Hawthorn (Crataegus Laevigata) (Paducel Rosu) este un cardiotonic folosit in cazurile de tensiune oscilanta, hipertensiune arteriala, angina pectorala, insuficienta cardiaca, cardiopatie ishemica. Poate fi folosit ca adjuvant si in tratarea aterosclerozei. 
Substantele chimice din Hawthorn maresc metabolismul enzymatic si utilizarea oxigenului de catre muschiul inimii, tonifiindu-l. 
Poate fi utilizat in majoritatea afectiunilor cardio-vasculare, boli degenerative, angina pectorala, bolile arterei coronare si afectiuni asociate. In hipertensiune, folosit in combinatie cu alte hipotensive (ca de exemplu in produsul TENSOPRIL) , paducelul mentine inima in stare de sanatate, prevenind aparitia bolilor coronariene. Datorita lipsei de toxicitate sau dependenta, planta poate fi folosita pe termen lung fara efecte secundare.
Intr-o Meta Analiza a studiilor clinice cu administrare de Hawthorn, cercetatorii de la  Cork Institute of Technology din Irlanda au conclus ca eficienta maxima  a acestei plante este in cazurile de Insuficienta cardiaca si Cardiopatie ischemica dar efecte pozitive semnificative  se inregistreaza in toate cazurile de boli cardiovasculare.
Intru-cat acest produs poate conduce la reducerea tensiunii arteriale consultati medicul daca administrati simultan Glicozide cardiace prrecum digitalis sau digoxin sau daca administrati medicamente hipotensoare

COMPOZITIE: 
Hawthorn (Crataegus Laevigata)(fruct)……….....……..500 mg

Administrati timp de cel putin 2 luni pentru a obtine rezultate benefice semnificative

ADMINISTRARE: 2 capsule de 1-3 ori pe zi (in functie de gravitatea afectiunii)

 

 

Pret RON: 65,00 RON

EURO: 13.96 EURO / USD: 16.39 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka