L-TAURINA Forte 1000 mg 90 caps - L-Taurina, aritmie, tahicardie, palpitatii, Insuficienta cardiaca diabet,afectiuni biliare, inima, circulatie, hipertensiune

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

L-TAURINA Forte 1000 mg 90 caps
Pret RON: 78,00 RON

EURO: 16.78 EURO / USD: 19.71 USD / CAD: 25.17 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

L-TAURINA    Forte

1000 mg

90 capsule

Un Aminoacid important pentru inima

Calitate farmaceutica USP

Produs notificat de  Serviciul National pentru Plante Medicinale,
Aromatice si Produse ale Stupului - Certificat de Notificare Nr. 7210/18.12.2013

AFECTIUNI CARDIACE (Aritmie, Tahicardie, Palpitatii, Insuficienta cardiaca)

DIABET, AFECTIUNI BILIARE

L-Taurina este un aminoacid specializat. Taurina este un aminoacid ne-proteic si este un produs al metabolismului aminoacidului Cisteina.

Actioneaza ca un tampon de pH la nivelul inimii, muschilor scheletali si sistemului nervos central.

Studii recente au demosntrat ca suplimentarea cu Taurina are efecte benefice in reglarea ritmului cadiac cu aplicatii in aritmii, palpitatii, tahicardie (Referinta 1)

Cel mai cunoscut rol al L-Taurinei este participarea la producerea de catre ficat a Taurinei prezenta in acizii biliari. Acesti acizi sunt esentiali pentru absorbtia grasimilor. Taurina este o componenta de baza a bilei actionand ca un “sapun” ajutand organismul sa descompuna grasimile si vitaminele lipo-solubile. Bila este de asemenea utilizata pentru controlul nivelului colesterolului.

Studii recente indica rolul important al Taurinei pentru  interactiunea dintre nervi si muschi. Studii clinice recente au demonstrat efectele benefice ale Taurinei in insuficienta cardiaca congestiva si diabet. Taurina imbunatateste utilizarea zaharului si mareste eficienta insulinei si miscoreaza rezistenta la utilizarea insulinei. O data cu inaintarea in varsta deficienta de Taurina poate agrava dementa senila.

Deficienta de Taurina pote conduce la epilepsie, anixietate, hiperactivitate si functie redusa a creierului, aritmii, palpiatii.

L-Taurina se gaseste in cantitati foarte mici in alimentatia moderna si de aceea trebuie suplimentata.

Taurina este frecvent incorporata in bauturile energizante (Energy Drink)

COMPOZITIE:

L-Taurina USP …….............................1000 mg

ADMINISTRARE: 2-3 capsule pe zi

Pentru aritmie se poate asocia sinergic cu L-ARGININA

BIBLIOGRAFIE:

 

  1. Eby G, Halcomb WW.: Elimination of cardiac arrhythmias using oral taurine with l-arginine with case histories: Hypothesis for nitric oxide stabilization of the sinus node; Med Hypotheses. 2006;67(5):1200-4. Epub 2006 Jun 23

 

 

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid sa fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera "L" in fata; de exemplu L-Taurina nu doar Taurina. Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe decat foarte putin.

 

Pret RON: 78,00 RON

EURO: 16.78 EURO / USD: 19.71 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka