CUPRU SI ZINC chelatate 60 caps - Formarea de celule rosii,mentinerea sistemului imunitar,producerea si repararea tesuturilor conjunctive,anevrism aortic cupru zinc chelatate caps toate produsele cupru zinc chelatate caps vitamine minerale cupru zinc chelatate caps memorie, creier, s

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CUPRU SI ZINC chelatate 60 caps
Pret RON: 68,00 RON

EURO: 14.57 EURO / USD: 17.87 USD / CAD: 22.28 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 CUPRU chelatat

cu balanta de ZINC 

Chelatate cu aminoacid

Un oligoelement esential

5000 mcg (5 mg) / 60 capsule

Produs notificat de  Serviciul National pentru Plante Medicinale, 
Aromatice si Produse ale Stupului Certificat de Notificare Nr. 7209/18.12.2013

 

PRODUCEREA SI REPARAREA TESUTURILOR CONJUNCTIVE

FORMAREA DE CELULE ROSII

MENTINEREA SISTEMULUI IMUNITAR

ANEVRISM AORTIC

Cuprul este un oligoelement esential implicat in mai multe reactii enzimatice importante. Dintre oligelementele din organism, Cuprul este al treilea ca abundenta (dupa Fier si Zinc). Cea mai mare concentratie de Cupru se gaseste in creier si in ficat. In organism trebuie sa existe in permanenta 70-80 mg de cupru.

Exista un raport foarte important intre Cupru si Zinc adica nu se va administra Zinc fara Cupru sau Cupru fara Zinc in proportia Cupru:Zinc de 1:(5-10)

Conform postulatului Dr. Leslie Klevay care a studiat balanta Cupru-Zinc: “O deficienta relativa sau absoluta de Cupru caracterizata printr-un raport crescut al zincului  in balanta Cupru-Zinc rezulta in hipercolesteromie (colestrol crescut), perturbari ale muschiului inimii (miocard), afectarea peretilor arteriali si in concluzie o rata de mortalitate crescuta”

Chelatarea cu doua molecule ale aminoacidului Glicina mareste atat bio-absorptia cat si bio-disponibilitatea Cuprului si Zincului

Alimentul cel mai bogat in Cupru sunt scoicile oyster.

DEFICIENTA-  SIMPTOME

  1. Intru-cat Cuprul este esential pentru absorbtia si utilizarea Fierului, deficienta de Cupru rezulta in deficienta de Fier ceea ce conduce la Anemie, reducerea numarului de celule rosii.
  2. Cuprul este necesar pentru functionarea enzimei Lizil-oxidaza necesara pentru legarea colagenului de elastin. Deficienta de Cupru conduce la lipsa de integritate a colagenului cu efecte asupra elasticitatii pielii, ligamentelor si cartilajelor. Lipsa de elasticitate a colagenului poate rezulta in rupturi ale peretilor vaselor sanguine, osteoporoza si deficiente la nivel de oase si articulatii.
  3. Alte semne de deficienta in Cupru pot fi: afectarea creierului si a ficatului rezultand in cresterea colesterolului si afectarea imunitatii.
  4. Deficienta de cupru poate conduce la anevrismul aortic. Aorta abdominala transporta sangele la picioare. Afectarea aortei poate conduce la alimentarea insuficienta cu sange a membrelor inferioare si chiar la ruperea peretelui aortei.

COMPOZITIE:

Cupru (Bisglicinat de cupru)………………5000 mcg (5 mg)

Zinc (Bisglicinat de zinc....................................25 mg

Concentrat proteic din orez..............................150 mg

ADMINISTRARE: (Adulti si Adolescenti intre 14-18 ani)

1 capsula pe zi

 A NU SE DEPASI DOZA ZILNICA

 

Pret RON: 68,00 RON

EURO: 14.57 EURO / USD: 17.87 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka