GINKGO GOLD MEMORY 60 Tablete - inbunatateste functia cerebrala, concentratia, memoria, circulatie cerebrala, dementa senila, efort mintal intens, ginkgolide, flavonoidice, bilobalida, vitamina c, beta caroten, acizi organici ginkgo gold memory tablete toate produsele ginkgo gold memor

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

GINKGO GOLD MEMORY 60 Tablete
Pret RON: 50,00 RON

EURO: 10.79 EURO / USD: 12.68 USD / CAD: 16.32 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

PVN_GIKGO_GOLD.jpg

GINKGO GOLD-MEMORY

Extract Rafinat-Standardizat (fara fractiunea toxica: acid ginkgolic)

Fortificat sinergic cu:

Ginseng Siberian + Acid L-Glutamic

Ginkgo biloba - arborele tineretii vesnice

60 mg /60 tablete

Fabricat conform standardelor de calitate cGMP

 

MEMORIE, CIRCULATIE CEREBRALA, CIRCULATIE PERIFERICA, DEMENTA SENILA, EFFORT MINTAL INTENS

COMPOZITIE:    

Extras standardizat din frunze de Ginkgo Biloba (EGb) ………................60 mg

  • continind minimum: 24% Flavone Glycosides (flavonoherteozide), 6% Terpene Lactonice (flavonoheterozide ), 2,5% Bilobalida. Fara ginkgolic acid (componenta alergizanta, toxica)

 Siberian Ginseng 0.8% PE (Eleutherococcus Senticosus)......................100 mg 

 L-Glutamic Acid.....................................................................................50 mg

 

       ACTIUNI FARMACOLOGICE

Extractul din frunze de Ginkgo biloba este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete). Una din problemele legate de administrarea de extrase de Ginkgo Biloba este prezenta Acidului ginkgolic, o componeta alergenica si toxica. Desi o componenta minora, administrata pe termen lung poate induce efecte secundare. GINKGO GOLD-MEMORY contine un extract standardizat de Ginkgo Biloba din care s-a eliminat Acidul Ginkgolic. Fata de alte produse, GINKGO GOLD MEMORY contine inca doua ingrediente sinergice foarte importate pentru activitatea cerebrala: Extract standardizat din Ginseng Siberian (Eleutherococcus Senticosus) si Acid L-Glutamic.

Ginsengul Siberian inbunatateste functia cerebrala, concentratia si memoria.  Acidul L-Glutamic este un neurotransmitator esential pentru functiile creierului responsabile pentru: cognitie, memorie si capacitatea de a invata.

·         ginkgolide - un grup de substante unice, strict specifice pentru Ginkgo biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si prevenirea trombozei.

·         substante flavonoidice (flavonoheterozide ),  - actioneaza ca vitamina P (sau factor de permeabilitate): se leaga de proteinele intracelulare, scade permeabilitatea capilarelor sangvine si le creste rezistenta.

·         bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru GABA (acid gama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia.

·         vitamina C, beta-caroten, acizi organici (kinurenic, shikimic, benzoic), taninuri, polioli, steroli

ADMINISTRARE:

·         Intretinere: 1-2 tablete/zi

·        Probleme circulatorii periferice si cerebrale: 2-3 tablete/zi

·         Alzeimer, Dementa senila, Parkinson: 3-4  tablete/zi

·         Tulburari de memorie: 2-3 tablete/zi

·         Efort mintal intens: 3 tablete/zi

Mai multe despre Ginkgo Biloba:

            1. Stimularea circulatiei- fitocomplexul de Ginkgo biloba este un angioactivator eficient:

 • la nivelul arterelor produce vasodilatatia
 • la nivelul venelor s-a observat un efect spasmolitic musculotrop si cresterea tonusului (venotonic)
 • la nivelul microcirculatiei s-a constatat o inhibitie a hiperpermeabilitatii capilare (cauzate de histamina si bradikinina) cu efect antiexsudativ.
 • Actiunea vasodilatatoare si proprietatile de stimulare a circulatiei se remarca mai ales la nivelul arterelor mici si medii din zonele profunde si in portiunile terminale ale capilarelor, sugerind o arie extinsa de actiune, in special asupra creierului si extremitatilor.

     2. Antiagregant plachetar

  • la inceputul anilor 1980, cercetatorii francezi au descoperit un fapt important si anume ca extractul de Ginkgo biloba, prin ginkgolide inhiba factorul de agregare plachetara (PAF). Potentialul anti-PAF este cu atit mai ridicat cu cit extractul de Ginkgo biloba este mai bogat in ginkgolide.

  •   3. Imbunatatirea proprietatilor reologice ale sangelui

  • Extractul de Ginkgo biloba scade vascozitatea sangelui cu 10%.

         4. Mentine troficitatea si integritatea barierei hemato-encefalice

  • Componentele antioxidante din extractul de Ginkgo biloba sunt in special flavonoidele , vitamina C si carotenoidele. Acestea neutralizeaza radicalii liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor si imbatranirea ADN-ului mitocondrial. Efectele antioxidante sunt mai pregnante la nivelul creierului, retinei si sistemului cardiovascular

           5. Antidepresiv, anxiolitic

  • In general pacientii suferinzi de insuficienta cerebrovasculara sunt susceptibili la stari depresive si anxioase, tulburari de somn, scaderea functiilor mentale.

   S-a demonstrat ca extractul de Ginkgo biloba este capabil sa contracareze schimbarile chimice majore din creier care au loc in procesul de imbatranire.Aceasta se datoreaza efectelor conjugate ale extractelor trofic si reglator vascular, antiagregant si antioxidant

                         6. Protectia celulei neuronale

 • amelioreaza captarea glucozei si oxigenului la nivelul neuronului, creste sinteza de ATP.

  protejeaza integritatea structurala si functionala a membranei neuronale.

 • imbunatateste ritmul de transmitere a informatiei la nivel neuronal actionind asupra turn-over-ului mediatorilor, densitatii receptorilor sinaptici si prin accelerarea proceselor de compensare.

 • deoarece memoria depinde de transmiterea influxului nervos, aceste mecanisme au un rol esential pentru functiile cognitive (inclusiv atentie, putere de concentrare)

 •                     7. Antioxidant

 

 

 
 
 

 

Pret RON: 50,00 RON

EURO: 10.79 EURO / USD: 12.68 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka