OMEGA 3 SMART KIDS 250 mg 120 capsule - Omega 3,ulei de peste pentru copii destepti, eficient pentru creier,sistem nervos,ajuta memoria

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

OMEGA 3 SMART KIDS 250 mg 120 capsule
Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.50 EURO / USD: 12.87 USD / CAD: 16.05 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

Ulei de Peste Pentru Copii

OMEGA 3 SMART KIDS

Cu ulei de Somon & Maximum DHA

PENTRU COPII DESTEPTI

250 mg / 120 capsule cu aroma de Portocale

Contine Omega 3 in raport EPA/DHA 25/100

Fabricat la Laboratoarele CELEX sub norma de calitate: GMP

                Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE 
                   CERTIFICAT de NOTIFICARE seria AA / nr. 3702 / 2010

 

Singurul care contine Ulei de Somon si raportul maximal de EPA/DHA (25/100) necesar copiilor

Omega 3 este unul dintre cele mai studiate forme de acizi grasi esentiali. Toate studiile indica efectele benefice ale suplimentarii cu Omega 3

Acidul gras esential Omega 3 si uleiul din peste sunt necesare copiilor in crestere pentru a le asigura aportul de vitamina D si de uleiuri esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a sistemului circulator si pentru o dezvoltare mentala sanatoasa. Ajuta totodata la dezvoltarea sanatoasa a creierului, ochilor si sistemului nervos. Ajuta la metinerea capacitatii mentale la copii scolari.

Exista evidenta conform careia acizii grasi esentiali Omega 3 sunt absolut necesari pentru dezvoltarea inteligentei si pentru sanatatea emotionala a copiilor. Studii efectuate pe copii suferind de depresie sau sindrom bipolar au demonstrat ca suplimentarea cu omega 3 este benefica. Alte studii au indicat utilitatea suplimentarii cu Omega 3 la copii cu probleme la invatatura.

Intru-cat conform studiilor cel mai important pentru copii este DHA, CELEX a creat raportul maxim de EPA/DHA de 1/4 continand 100 mg de DHA

Continand si uleiul de Somon, acest produs aduce si un aport maxim de vitamine A si D.

COMPOZITIE

Ulei din peste (blend din uleiuri de Somon, Ansoa, Ton si Sardina)…....250 mg

din care, componente Omega 3:

Acid Eicosampentaenoic (EPA)..............25 mg

Acid Docosahexaeonic (DHA)................100 mg

ADMINISTRARE (copii intre 3 si 18 ani)

Nu exista o doza zilnica recomandata specific de catre agentiile guvernamentale. Din datele curente se poate conclude ca o doza adecvata este de 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi dupa masa. Desi unele agentii guvernamentale recomanda doar copiilor peste 12 ani, studiile recente conduse in Anglia arata clar efectele benefice asupra dezvoltarii mentale chiar si la copii mici in varsta de 20 de luni.

Sunt Copiii Nostri Plini de Energie si Lipsiti de Concentrare?

IMPORTANTA SUPLIMENTARII CU OMEGA-3

Unii copii sunt neastamparati, agitati, aprigi sau chiar suparati, infuriati si obraznici ..si nu par sa fie instare sa se linisteasca si sa se concentreze pe nimic.  Viata pare sa fie o lupta fara sfarsit pentru parinti..

Sa recunoastem  ca succesul in viata depinde totusi de putinta copiilor de a se concentra asupra a ceea ce au de facut, de la responsabilitatile de scoala, la lectiile de pian sau antrenamentele sportive.

Prezentam in continuare o cale noua si naturala de a ne ajuta copiii prin dezvoltarea capacitatii lor de concentrare si  memorizare.

Sa facem si mai mult pentru copiii nostri !

Suntem absolut convinsi ca va iubiti copiii si aveti dorinta de a-i sprijini pe drumul succesului in viata.  Si totusi, in viata de zi cu zi, va simtiti adesea epuizati de energiile lor aparent nestavilite si necontrolate.

O energie vitalizanta este un lucru bun..atata timp cat este controlata – si permite copilului sa se poata concentra atunci cand are nevoie. 

La fel de importanta este si o hrana sanatoasa, lipsita de conservanti, aditivi si coloranti.

Dar inclinam sa credem ca majoritatea copiilor nu intrunesc aceste conditii.

In general, multi copii manifesta energii necontrolate, nu se pot concentra prea bine, iar dieta lor cuprinde alimente nesanatoase.

La scoala, gustarea lor are o valoare nutritiva “sub zero”; alteori copiii  arunca ce nu le place sau fac un schimb dezavantajos cu colegii.

Care este Solutia?

Acesti copii au nevoie zilnic de ulei de peste OMEGA-3 !

De ce?

Stiinta medicala ne spune ca DHA si colina – doi dintre nutrientii esentiali in promovarea starii de sanatate, si care se gasesc in uleiul de peste OMEGA-3 – sunt indispensabili pentru cresterea si dezvoltarea creierului in primii ani de viata.

OMEGA-3 Smart Kids este produsul formulat special pentru copii  

Capsulele sunt reduse la jumatate fata de formula pentru adulti, si pot fi astfel inghitite cu usurinta de orice copil cu aceasta capacitate (ne-ar face placere sa va putem oferi formula lichida a produsului, dar in contact cu aerul, continutul isi pierde valoarea). Mai mult, capsulele sunt aromate cu esente naturale pentru a ascunde gustul de peste,  neplacut copiilor

Ce este Colina si Cum Promoveaza Ea Inteligenta Copiilor

Asadar, ce este colina si de ce este importanta.

Colina este un fosfolipid – compus continand atat grasimi cat si constituenti solubili in apa. Fosfolipidele sunt componente esentiale ale membranelor celulare.

Colina se gaseste in creierul copiilor,dar si la adulti, si contribuie la producerea acetilcolinei – neurotransmitator necesar pentru memorie, alte functii cerebrale si controlul musculaturii.

 Neurotransmitatorii transporta semnalele/mesajele de la celulele nervoase la alte celule din organism.

Produs in ficat si prezenta in cantitati semnificative in creierul copiilor, colina este esentiala pentru integritatea tuturor membranelor celulare din structura organismului uman.

Colina ajuta de asemenea in functionarea colesterolului si mentinerea proportiei corespunzatoare a acestuia in organism – aspect important mai ales daca in alimentatia acestor copii lipseste carnea si vegetalele biologice de calitate superioara.

De mentionat si un alt aspect important:

Te preocupa COEFICIENTUL DE INTELIGENTA AL COPILULUI?

Un alt element important din structura OMEGA-3 pentru copii cu efect benefic pentru sanatate este DHA.

Uleiurile  OMEGA-3 contin si EPA, dar majoritatea beneficiilor  deriva din componenta DHA.

De fapt, DHA reprezinta unul dintre elementele majore din structura fundamentala a creierului.

DHA este si un component natural al laptelui matern.  Studiile de profil arata ca DHA ajuta la o dezvoltare superioara a functiilor intelectuale si vizuale la sugari. 

Ce este DHA?

DHA (acidul docosahexaenoic) este un acid gras OMEGA-3 in lant alungit.

Aproximativ jumatate din structura creierului si a ochilor este compusa din grasimi, o mare parte din acestea fiind DHA – nutrient esential deci pentru functionarea optima a creierului si ochilor.

DHA se gaseste si in structura laptelui matern. Conform studiilor de profil, sugarii hraniti cu lapte matern manifesta abilitati intelectuale si vizuale superioare celor alimentati cu formule pentru sugari lipsite de DHA.  Deci sugari beneficiind de lapte matern, ca grup de studiu, manifesta un IQ (coeficient de inteligenta) superior celor hraniti cu formule pentru sugari din comert.

Primul an de viata este crucial intrucat creeaza baza pentru un organism si o minte sanatoasa.  Prezenta laptelui matern bogat in DHA in perioada de crestere rapida a creierului asigura dezvoltarea potentialului individual maxim de inteligenta.

Si nu doar in Primul An de Viata

DHA este essential pentru o functionare optima a creierului pe parcursul intregii vieti.

Cea mai mare parte a greutatii deshidratate a creierului este compusa din grasimi/lipide.  Functiile cerebrale depind in mare masura de activitatile desfasurate la nivelul membranei  exterioare (ceroasa si bogata in grasimi) pentru a functiona ca legatura electrica de conductie nervoasa.

Spre deosebire de alte tesuturi din organism,  continutul de DHA al creierului este foarte mare.  Asadar, necesarul de DHA ramane la valori ridicate de-a lungul intregii vieti. Si oamenii maturi au nevoie de DHA pe care il pot suplimenta cu produse precum OMEGA-3 ULEI DIN SOMON SALBATIC sau OMEGA-3 ULEI DE FOCA,  acestea continad dozaje adecvate adultilor.

Iata cateva dintre multiplele modalitati prin care DHA contribuie la sanatatea copiilor nostri:

·                     Contribuie la exercitarea unei functii cognitive eficiente, prin functionarea optima a celulelor nervoase

·                     Promoveaza capacitatea de concentrare si atentie

·                     Afecteaza centrele cerebrale de control al performantelor motrice, exercitand un rol major in functionarea si coordonarea musculara

·                     Sprijina dezvoltarea aptitudinilor pentru o viata sociala normala

·                     Promoveaza un comportament adecvat

·                     Asigura o acuitate vizuala sporita

·                     Promoveaza o stare de spirit sanatoasa si pozitiva

La prima vedere, controlul functiilor motrice nu pare sa fie esential, in afara preocuparilor strict sportive.  Aceasta functie este insa esentiala de pilda, in procesul de coordonare a scrisului, sau a unei stari linistite in timpul multor activitati de invatare, fara manifestari de agitatie, neastampar, etc.

Acuitatea vizuala este un alt aspect care afecteaza capacitatea copiilor de a invata.  A fi instare sa discearna intre doua litere ale unui cuvant,  a vedea ce noteaza profesorul la tabla.. etc, sunt cateva din nenumaratele exemple de activitati zilnice care demonstreaza importanta acuitatii vizuale.

Alte Beneficii ale DHA pentru copii :


Mentine un nivel benign al starilor de inflamatie afectand creierul si organismul

·                     Stimuleaza cresterea neuronilor, si dezvoltarea si refacerea sinapselor. Creierul este un vast si complex sistem de celule nervoase emitatoare si receptoare de semnale/impulsuri electrice printr-o retea de jonctiuni denumite sinapse.  Spatiul minuscul dintre doua celule este campul de actiune al acestor activitati cerebrale.

·                     Un neuron (celula nervoasa) are capacitatea de a interactiona cu  1.000 de alti neuroni !..   Functii foarte complexe cum sunt asimilarea de cunostinte si memoria necesita un schimb informational de inalta calitate.

·                     Promoveaza o atentie concentrata  si o stare linistita in situatii stresante, contribuind la mentinerea unor parametri optimi ai dopaminei in creier.  Dopamina este un neurotransmitator care asista dezvoltarea si finetea performantelor motrice, avand un rol important in multe alte complexe activitati cerebrale.

·                     Controleaza cresterea prin reglementarea activitatilor celulare si a comunicatiei inter-celulare.

·                     Protejeaza activitatea cerebrala asigurand functionarea optima a glutamatului. ??  Glutamatul si GABA sunt considerati neurotransmitatorii  “ de bataie” .  Activitatea lor este intercorelata,  controland  nivelul general de excitabilitate al creierului - care la randul sau, regleaza multe alte procese din organism.

·                     Protejeaza toate celulele organismului

·                     Promoveaza statutul optim lipidic al formulei sanguine

Prezentarea acestor multiple beneficii este convingatoare pentru oricine.

Zece Sfaturi pentru Copii mai Sanatosi

1.                   Asigurati un inceput benefic de viata copiilor.  Suplimentati cu ulei OMEGA-3 si dumneavoastra ca mama inainte, in timpul si dupa sarcina, cat si in perioada alaptarii.  Compusul DHA si colina sunt esentiale in dezvoltarea creierului copiilor si a coeficientului IQ.  Copiii sunt total dependenti de parinti in asigurarea acestor nutrienti cel putin in primele trei luni de viata.  In plus, aceste masuri asigura si parintilor o stare generala de sanatate, si perspectiva pozitiva de viata atat in timpul cat si imediat dupa sarcina.

2.                   Incercati pe cat se poate sa alaptati noul nascut, pe o durata cat mai lunga posibil.  Sugarii primesc DHA prin laptele matern.  Cu cat mai mult timp, cu atat mai bine. Daca puteti continua alaptatul in primul an de viata, asigurati copilului vostru sanse si mai mari de success in viata.

3.                   Organizati un cadru structurat in viata micutului.  Copiilor le place un program pe care sa se poata baza: mese, somn, desteptare la ore regulate, etc.  Asta ii ajuta sa inteleaga notiunea de timp si rutina, si le da un simtamant de siguranta.

4.                   Asigurati copiilor o alimentatie bogata in carne si vegetale de calitate superioara (preferabil ecologice). Cu cat mai devreme in viata obisnuiti copiii sa accepte si sa-si formeze gustul pentru vegetale, cu atat le va fi mai usor mai tarziu sa ocoleasca hrana nesanatoasa.  Evitati dulciurile si orice aliment continand coloranti artificiali, conservanti, si sirop de porumb cu continut mare de fructoza, cu orice pret.

5.                   Incurajati copiii de la varste fragede sa practice zilnic activitati sportive.  Integrati aceste activitati in programul momentelor speciale dedicate copiilor din timpul vostru, al parintilor.  Mergeti impreuna la plimbare, cu bicicleta, jucati badminton, cu catelul la plimbare, saritul coardei, etc..  Amuzati-va si faceti o distractie din orice activitate.

6.                   Asigurati o atmosfera sanatoasa cu aer curat in casa, lipsita de fum de tigara, limitand pe cat posibil si toxinele din produsele de curatenie.  Daca locuinta a fost construita inainte de 1987, verificati pericolul vopselelor pe baza de plumb.

7.                   Fortificati sistemul imunitar al copiilor adaugand zilnic probiotice in dieta lor.  Si veti constata ca vor fi mai putin afectati sau de loc, in perioade epidemice.

8.                   Inlocuiti detergentii, sapunul si sampoanele continand ingrediente periculoase cum sunt paraben, uleiurile minerale, parafina.  Efectele potentiale are acestora nu merita riscul expunerii.

9.                   Refuzati imunizarile inutile. Ele expun organismal copiilor la riscuri de sanatate mai mari decat beneficiile pretinse.  Informati-va exhaustiv asupra acestui aspect pe Internet.

 

 

Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.50 EURO / USD: 12.87 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka