OMEGA 3-ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 100 gelule - Omega 3 trateaza afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, scadere colesterol, coxartoza, inflamatii pulmonare, lupus eritematos , psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

OMEGA 3-ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 100 gelule
Pret RON: 59,00 RON

EURO: 12.65 EURO / USD: 15.50 USD / CAD: 19.33 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
PVN_SALMON_OIL100.jpg

OMEGA 3- ULEI DE SOMON SALBATIC (DE PACIFIC)

100% STANDARDIZAT 180/120 (EPA/DHA)

500mg> 1000mg

100 gelule moi

 Poarta stampila GMP si QCMS

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru 
Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti – Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4592/2011

ateroscleroza, coxartoza, afectiuni cardiovasculare, cancer, colesterol marit, diabet, afectiuni cardiace,  artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii

 

ATENTIE: somonul de crescatorie este poluat cu toxine si metale grele. Nu cumparati decit garantat ulei din somon salbatic de Pacific 100% Standardizat.

ATENTIE: Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000 mg/zi. Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi

Acest produs este Garantat 100% ca fiind standardizat, asigurand proportia optima de 180/120 EPA/DHA

 

RECOMANDARI:

Afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, scadere colesterol, coxartoza, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii

Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (Docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.

Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se ameloioreaza cert.

Acidul EPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar acidul DHA. este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.

(Sursa: www.ele.ro)

EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mari fluiditatea singelui.  Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele.  Uleiul EPA are de asemenea calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta – HDL).  Acest ulei actioneaza ca un agent de anti-congelare (“anti-freeze”), preintimpinind rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase.  Asadar, cu cit mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atit continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare.  Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calmar iar din regnul animal, Foca si Balena sunt surse bogate in Omega 3.

Uleiul de Somon Salbatic de Pacific este extras din Somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din Ansoa, Sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea  exacta de 180/120 EPA/DHA

COMPOZITIE per gelula:

Ulei din Somon salbatic.............................1000mg

    ajustat cu ulei din Ansoa,Sardina sau Macrou de captura

Asigurand, componente Omega 3:

Acid Eicosampentaenoic (EPA)....................180 mg

Acid Docosahexaeonic (DHA)................120 mg

ADMINISTRARE: Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000 mg/zi.

Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000 mg/zi sau dupa sfatul medicului

 

COMPARATI CU ALTE PRODUSE atit pretul cit si calitatea, dozajul, cantitatea.

 

 
 

 

Pret RON: 59,00 RON

EURO: 12.65 EURO / USD: 15.50 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka