PS-50 Fosfatidilserina 50 mg 60capsule - PS-50 Fosfatidilserina trateaza alzheimer,senilitate,deficiente cognitive si de memorie, imbatranire cerebrala, parkinson ,deficiente la invatatura,tulburari afective si somatice

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

PS-50 Fosfatidilserina 50 mg 60capsule
Pret RON: 119,00 RON

EURO: 26.05 EURO / USD: 29.09 USD / CAD: 38.48 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

ORG_PS_50.jpg

PS-50

Phosphatydil Serine

50 mg

60 capsule

Opreste si reverseaza procesul de imbatranire la nivelul creierului

Mareste capacitatea de activitate cerebrala 

Cine are nevoie: persoanele bolnave de:

  • Alzheimer (dementa)
  • Deficiente cerebrale cauzate de procesul de imbatranire
  • Senilitate
  • Sechele dupa congestii cerebrale care au rezultat in deficiente cognitive si de memorie
  • Deficiente cognitive si de memorie
  • Deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta)
  • Activitate cerebrala redusa ,o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social
  • Lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive
  • Adulti, elevi si studenti cu probleme de memorie recenta sau indepartata sau supusi la solicitari sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa)

Il pot administra toate persoanlele care doresc sa-si mentina o minte ascutita si o memorie buna. NU ARE EFECTE SECUNDARE

Descriere: Fosfatidilserina (PS)  este o substanta solubila in grasimi facind parte din clasa fosfolipidelor.Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi corectata prin alimentatie.

Fosfatidil Colina (o componenta a produsului PS-50) este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Colina este la rindul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca PS imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati cu invatatura.

PS opreste procesul de imbatranire al creierului iar daca este administrata constant s-a constatat ce reverseaza multe din efectele acesutui proces degenerativ.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100mg de 3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

COMPOZITIE: complex imbogatit in fosfolipide  asigurand:

Fosfatidilserina.........................50mg

ADMINISTRARE:

Afectiuni usoare si medii: 1-2 capsule pe zi cu mincare.

Afectiuni grave (Dementa senila avansata, Congestie cerebrala): dozaj de soc  pana la 6 capsule pe zi cu mincare .

 

 

Pret RON: 119,00 RON

EURO: 26.05 EURO / USD: 29.09 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka