RUTIN Forte 500 mg 50 caps - Rutin ,Organika, 500 mg, 50 capsule, Canada , pret ,anti-inflamator, anti-trombotic,citoprotector

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

RUTIN Forte 500 mg 50 caps
Pret RON: 44,00 RON

EURO: 9.43 EURO / USD: 11.56 USD / CAD: 14.41 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

RUTIN (Forte) (Vitamina P)

 

(TAROSIN Natural)

Din Surse100% Naturale

 

500 mg (0.500 g) /50 capsule

 

Mult mai potent decat alte produse similare !

 

 

 

flag.gif

Poarta ştampilele de calitate: QCM şi ISO 9001

           Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE-
              AVIZ DE NOTIFICARE Nr. 3485 / 2008

Protector al integritatii capilarelor sanguine

 

Creste rezistenta peretilor capilari

 

Diminueaza permeabilitatea capilara

 

Efect antioxidant la nivel de circuit venos

 

Anti-inflamator, Anti-trombotic

Citoprotector (contra agentilor chimici toxici)

 

Anticarcinogenic

 

Rutin este un flavonoid din clasa flavonoli glicosidici alcatuit din flavonolul Quercetin si Rutinoza (o dizaharida). Planta cea mai bogata in Rutin esteFagopyrum esculentum Moenc.

 

Vitamina P normalizeaza permeabilitatea vaselor si rezistenta lor. Facand parte din grupul flavonelor, colorate in galben, ea actioneaza sinergic cu vitamina C, avand partial si rol de economisire a acesteia. Evolutia carentei de vitamina P poate fi progresiva daca alimentatia este deficitara. Complicatiile grave sunt hemoragiile retiniene sau cele cerebrale. Se gaseste vitamina P si in cojile unor fructe precum: lamai, mandarine, portocale. Carenta acestei vitamine duce la slabiciune generala, dureri in membrele inferioare la mers si hemoragii cutanate purpura. Tulburarile de permeabilitate capilara se datoreaza scaderii tonusului vaselor capilare.

ACTIUNE:

Rutin are actiune larga: antioxidanta, anti-inflamatoare, anticarcinogenica (ajuta la neutralizarea si eliminarea agentilor carcinogeni), anti-trombotic, citoprotector si vasoprotector. Rutin chelateaza (leaga) si este foarte bun pentru eliminarea excesului de Fierin special in cazurile de intoxicare cu Azbest. Prin intarirea capilarelor, Rutin poate sa previna accidentele vasculare cerebrale. Unele studii indica eficienta Rutinului in tratarea endemei venoase in special la picioare prevenind astfel evolutia in boli cronice venoase. Prin actiunea citoprotectiva Rutin este indicat persoanelor cu diferite grade de intoxicare cu agenti chimici toxici (din alimentatie, mediu ambiant sau locul de munca)

 

RECOMANDARI:

 

Tratamentul curativ sau profilactic al starilor hemoragipare prin fragilitate capilara (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, hemoragii renale, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, pericol de accident vascular cerebral) pentru a preveni eventualele accidente vasculare, în unele boli infectioase însotite de permeabilitate crescuta (scarlatina, tifos exantematic) si în pregatirea preoperatorie (eventual asociat cu vitamina C si K). In proceduri de dezintoxicare agenti carcinogeni pe care ii chelateaza (saruri de aur, barbiturice, salicilati). In endema venoasa. Previne oxidarea Vitaminei C cand este administrat simultan. Detoxifica ficatul

Mai multe informatii la: www.pdrhealth.com/drug_info/nmdrugprofiles/nutsupdrugs/rut_0230.shtml

 

Pentru tratarea hemoroizilor, venelor varicoase si a insuficientei venoase se recomanda asocierea sinergica cu LEGAVEN (il gasiti in aceasta farmacie)

 

COMPOZITIE:

Rutin 100% pur …………………500 mg

ADMINISTRARE: 1 capsula pe zi pe stomacul gol sau dupa sfatul medicului

RECOMANDARI: se recomanda administrarea impreuna cu Vitamina C.

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 44,00 RON

EURO: 9.43 EURO / USD: 11.56 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka