NATTOKINAZA FORTE 30 caps - Nattokinaza previne formarea de cheaguri de sange,dizolva cheagurile,catabolizeaza fibrilii amiloizi,scleroza multipla,scleroza amiloidala

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

NATTOKINAZA FORTE 30 caps
Pret RON: 85,00 RON

EURO: 18.35 EURO / USD: 21.56 USD / CAD: 27.75 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

  

 

NATTOKINAZA

( NATTOKINASE )

Forte

30 capsule retard (cu dezintegrare intarziata)

Fabricat GMP si QCMS

PREVINE FORMAREA DE CHEAGURI DE SANGE

DIZOLVA CHEAGURILE DE SANGE DEJA FORMATE

PREVINE POSIBILITATEA UNUI INFARCT MIOCARDIC SAU CONGESTIE CEREBRALA

CATABOLIZEAZA FIBRILII AMILOIZI ASOCIATI CU BOALA ALZHEIMER’S

DIZOLVA FIBRILII AMILOIZI PREZENTI IN SCLEROZA MULTIPLA SI SCLEROZA LATERALA AMILOIDALA (SLA)

 

Recomandata pentru boli circulatorii precum: risc de congestie cerebrala, congestie cerebrala cu sechele, angina pectorala, stagnare venoasa, tromboembolism, ateroscleroza, fibromialgie , oboseala, claudicare intermitenta, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboza venoasa profunda si embolism arterial

 

Nattokinaza a fost descoperita de savantul japonez Dr. Hiroyuki Sumi in 1998 prin fermentare in prezenta bacteriei Bacillus subtilis natto. Dieta noastra contine o mare varietate de alimente care pot conduce la niveluri crescute de colesterol, depuneri pe artere si inflamatii ale arterelor. Se creaza astfel mediul propice pentru formarea de cheaguri de sange, boli cardiovasculare si accidente vasculare cerebrale. Placile ateromatoase sunt periculoase nu doar pentru ca stranguleaza fluxul sanguin dar, in cel mai rau caz se pot desprinde si circula in sange cauzand infarct miocardic sau accident vascular (congestie cerebrala)

Organismul produce anumite substante care convertesc fibrinogenul in fibrina. Fibrina contribuie la agregarea plachetelor si celulelor rosii si formarea de trombi. Inchegarea sangelui este utila atunci cand ne ranim caci ajuta la inchiderea ranii. Totusi, de multe ori aceste cheaguri se formeaza si unde nu trebuie, devenind un pericol grav.
Enzima care descompune fibrina este plasmina. Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putina plasmina si mai mult fibrinogen. Ca urmare, organismul incepe sa inchege mai mult sangele si sa dezintegreze tot mai putin sangele inchegat.

 

Nattokinaza are o capacitate unica de a dezintegra fibrina, chiar superioara plasminei. Nattokinaza previne coagularea sangelui si formarea de placi (ateroame) pe artere. Daca totusi sau format cheaguri de sange, Nattokinaza le poate dizolva. Acesta este un lucru extraordinar prin faptul ca nu numai ca previne formarea de cheaguri nedorite dar, in cazurile de infarct sau accident vascular poate sa dizolve cheagul care obtureaza artera afectata ajutand la refacerea circuitului sanguin.

Ajungand pana in sistemul venos, Nattokinaza este de asemenea benefica in cazurile de tromboza venoasa 
Un studiu din 2009 a conclus ca Nattokinaza poate fi benefica in catabolismul fibrililor amiloizi asociati cu boala Alzheimers.

 

Datorita capacitatii Nattokinazei de a dizolva fibrilii amiloizi, poate reprezenta un element important in tratarea Sclerozei Multiple si a Sclerozei Laterale Amiloidale (SLA).

NATTOKINAZA KONIG este incapsulata in capsule vegetale cu dizolvare intarziata (rezistente la acidul gastric) pentru a evita distrugerea enzimei de catre acizii din stomac..

COMPOZITIE per capsula:
Nattokinaza....................................150 mg (3000 UF*)
*UF= Unitati Fibrinolitice

ADMINSITRARE (adulti) 1 capsula pe zi sau conform sfatului medicului 

Asociere sinergica cu SERRAPLUS (1/zi) pentru tratarea simultana a inflamatiei endoteliale (cauza principala a fomarii ateroamelor si a trombilor) sau EDTA (1 capsula/zi) pentru reducerea agregarii plachetare, VITAMINA K2 (pentru reglarea canalelor calciului)

Atentionare. Cu toate ca nattokinaza nu influenteaza INR-ul sau timpul de protrombina iar conform studiilor clinice curente doaza de 1 capsula/zi (150 mg) este sigura in orice instanta, consultati totusi medicul daca administrati anticoagulanti de sinteza precum Coumarin, Warfarina, Plavix, Aspirina (sau echivalenti)  sau daca suferiti de o boala de coagulare. S-ar putea ca medicul sa decida reducerea dozelor de anticoagulanti sau chiar eliminarea lor totala in paralel cu marirea dozei de nattokinaza.

 

 

Pret RON: 85,00 RON

EURO: 18.35 EURO / USD: 21.56 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka