SYNFOLATE- Acid Folic 60 capsule - Synfolate, vit b9,b12,acid folic,leucoplakia laringiala, papiloma,sarcina, afectiuni cardiace,afectiuni vasculare, sistem imunitar

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

SYNFOLATE- Acid Folic 60 capsule
Pret RON: 63,00 RON

EURO: 13.55 EURO / USD: 15.92 USD / CAD: 20.33 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

SYNFOLATE

Formulatie sinergica

Acid Folic (Vitamina B-9)

 + Vitamina B-12 + Vitamina C +

Proteina si Saccharomycetes cervisiae

60 capsule

                          Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, 
                            Aromatice si Produse ale Stupului Certificat de Notificare nr.7280/21.01.2014

Leucoplakia (laringiala), Papiloma

Sarcina, Afectiuni Cardiace, Afectiuni Vasculare, Sistem Imunitar

 

ACTIUNE:

Acidul folic este o vitamina importanta pentru orice femeie care doreste sa ramana insarcinata. Acidul folic face parte din grupul vitaminelor B si ajuta la prevenirea malformatiilor congenitale grave ale creierului sau maduvei spinarii copilului tau (numite defecte de tub neural) precum si a altor malformatii precum cele ale buzei superioare sau ale inimii.Acidul folic este necesar foarte devreme in cursul sarcinii, de obicei inainte ca femeia sa isi dea seama ca este insarcinata. De aceea este foarte important ca fiecare femeie care are sanse de a ramane insarcinata sa consume o cantitate suficienta de acid folic cu cel putin o luna inainte de sarcina. O cale usoara pentru a te asigura ca primesti o cantitate suficienta de acid folic este aceea de a o lua cu multivitamine.  Acidul folic ajuta femeile si dupa nastere, stimuland lactatia, oferind protectie impotriva parazitilor intestinali si a toxinelor alimentare. Este deosebit de important pentru femeile care fumeaza sau beau, care au luat anticonceptionale, care au tinut o dieta sau au mancat neechilibrat sa primeasca zilnic cantitatea recomandata de acid folic inainte de conceptie si in primul trimestru de sarcina. Administrarea Acidului Folic trebuie inceputa cu cel putin 4 saptamani inainte de a ramane insarcinata si se continua si dupa nastere, pe perioada alaptarii copilului.

 

Acidul folic (vitamina B9) protejeaza consumatorii de pericolul infarctului si al altor boli de inima. Substratul este reprezentat de scaderea nivelurilor de homocisteina din sange, o substanta asociata cu afectiuni cardiace, risc crescut de accidente vasculare. Pe de alta parte, acidul folic stimuleaza formarea hematiilor si leucocitelor, adica “reimprospatarea” sangelui si a sistemului imunitar.

 

Acidul folic ne ajuta si sa fim frumosi - confera pielii un aspect sanatos si vindeca unele pete de decolorare; asociat cu alte vitamine din compelxul B intarzie incaruntirea parului. Actioneaza si pentru prevenirea anemiei.

Asocierea Acidului Folic cu Vitamina B-12 si Vitamina C mareste sfera de actiune a acestui produs prin efect benefic asupra sanatatii sistemului circulator prin reducerea homocisteinei din sange (un element de ingrosare anormala a sangelui) 

Femeile care au administrat anticonceptionale si sufera de papiloma au nevoie de Acid Folic in cadrul tratamentului alaturi de Astragalus si alte suplimente recomandate.

Vezi categoria de afectiuni "Papiloma (Papilomatoza)"

Asocierea cu Vitamina C este sinergica avand efecte de potentare si bioasimilare. 

Produsul mai contine 2 ingredient importanti pentru marirea eficientei: Concentrat proteic din orez si extractul dinSaccharomycetes cervisiae

COMPOZITIE:

Acid Folic Pur……………………..................…..1000 mcg

Vitamina B-12 (metilcobalamina)...........................100 mcg

Vitamina C.............................................................50 mg

Concentrat proteic din orez....................................175 mg

 

Saccharomycetes cervisiae extract...........................50 mg

 

 

ADMINISTRARE: 1 capsula pe zi intre mese.

Pentru Leucoplakie se administraza doze forte de pana la 5 mg (5 capsule) de 3 ori pe zi.

Referinte pe Web:

 

http://www.sciencedaily.com/releases/2006/06/060612082419.htm

 

 

 

Pret RON: 63,00 RON

EURO: 13.55 EURO / USD: 15.92 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka