HEPATOX Detoxifiere Celula Hepatica - Afectiuni hepatice, ficat intoxicat”, post hepatita,ciroza, alcoolism

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

HEPATOX Detoxifiere Celula Hepatica
Pret RON: 104,00 RON

EURO: 22.31 EURO / USD: 27.38 USD / CAD: 34.00 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

 

Hepatox.jpg

HEPATOX™

PROCEDURA DETOXIFICARE HEPATICA

INTARESTE CAPACITATEA DETOXIFIANTA A FICATULUI

ANIHILEAZA RADICALII LIBERI DIN FICAT

 Fabricat de Organika conf. standardelor: QCM si ISO 9002

 

 AFECIUNI HEPATICE, FICAT “INTOXICAT”, POST HEPATITA, CIROZA, ALCOOLISM

 

 

FICATUL  este organul cel mai solicitat pentru  procesarea spre eliminare a toxinelor din organism. Abundenta de toxine acumulate din hrana si din mediu, excesul de alcool sau tutun iau efectiv cu asalt ficatul care dupa un timp nu mai face fata prelucrarii acestora, ba mai mult, toxinele si radicalii liberi incep sa se acumuleze si in ficat conducand la deteriorarea acestuia. De aceea este important sa mentinem functia detoxifianta a celulei hepatice la maximum de functionalitate.

 

L-Glutationa este un element esential al functiei hepatice.Cu asistenta Seleniului, ea este convertita de catre ficat in Glutationa Peroxidaza care este utilizata in procesul de detoxificare (eliminare a toxinelor prin intermediul ficatului). Niveluri scazute de Glutationa conduc la afectarea functiei hepatice iar in cazuri de deficienta severa la necroza. Glutationa este produsa de organism si apoi este transformata in Peroxidaza cu ajutorul Seleniului. O lipsa de seleniu conduce implicit si la o deficienta de Glutationa Peroxidaza. Selenoproteina P impreuna cu Glutationa protejeaza membrana celulara impotriva degradarii prin oxidare. Impreuna cu Seleniul, L-Glutationa anihileaza radicalii liberi, in special pe cei afectand ficatul. Glutationa are de asemea un efect chelatinator ajutand la eliminarea metalelor grele depuse in celulele hepatice. Glutationa este de asemena folositoare rinichilor intru-cat toxinele se elimina atat prin ficat cat si prin rinichi.

HEPATOX nu se suprapune ci este complementar cu Procedura DETOXIN.

 

 

HEPATOX este un Pachet de Sanatate care  combina doua elemente importante necesare functiei detoxifiante a celulei hepatice. Ambele sunt de calitate extra-pura iar Seleniul este Chelatinat cu aminoacizi prin intermediul unei proteine hidrolizate (tehnologia de chelatinare HVP)

 

 

CINE ARE NEVOIE: persoane cu diferite afectiuni hepatice, ficat “intoxicat”, persoanele care au avut hepatita. Se mai recomanda alcoolicilor atat  in cazurile de predispozitie la ciroza hepatica cat si in general pentru a detoxofica ficatul.

 

 

COMPOZITIE PACHET:

  • L-GLUTATION (A) (redusa) …………………..50 mg/50 capsule
  • SELENIU Chelatinat HVP…………………….100 mcg/90 tablete

ADMINSTRARE:

Pe stomacul gol cu 15-30 minute inainte de mese

Dimineata: 1x L-GLUTATIONA + 2x SELENIU

Seara: 1x L-GLUTATIONA + 1x SELENIU

 

RECOMANDARI:

Se recomada asocierea cu Super Multi Vitamine si Minerale cu Nutrienti dar FARA SELENIU

 

Pentru efecte sinergice de regenerare celula hepatica se pate asocia cu LIVER Hepato-Protect 1 capsula pe zi pe stomacul gol, intre mese sau cu SLIMARIN Forte 3/zi (1-1-1)  pe stomacul gol cu 15-30 minute inainte de mesele principale

 

 
 

 

Pret RON: 104,00 RON

EURO: 22.31 EURO / USD: 27.38 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka