CREMA ANTI-RID CU Coenzima Q10 30 ml - crema anti-rid, coenzima q10, acid alfa hidroxi, cosmetice, terapeutice, riduri fine, pigmentatii, pete de varsta, pori deschisi, revitalizare

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CREMA ANTI-RID CU Coenzima Q10 30 ml
Pret RON: 81,00 RON

EURO: 17.40 EURO / USD: 20.43 USD / CAD: 26.13 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
coQ10cream.jpg

CREMA ANTI-RID

cu Coenzima Q10 + Acid Alfa Hidroxi

 

30 ml 

Fabricata sub ştampile de calitate QCM si ISO 9001

 

Organika® este un producator de Suplimente Nutritive cu caracter terapeutic de inalta calitate. Linia de cosmetice de la Organika® trebuie inteleasa in acest context. Cosmeticele sunt formulate special pentru efecte terapeutice maximalizate si mai putin pentru arome sau alte caracteristici nefunctionale.

 

Crema Anti-rid cu Coenzyma Q10  de la Organika® combina actiunea antioxidanta a Coenzimei Q10 cu Acidul Alfa Hidroxi este folosit ca element de potentare datorita bine cunoscutelor efecte asupra ridurilor fine, pigmentatiilor, petelor de varsta si a porilor deschisi . Este o crema unica prin eficienta cu care actioneaza la nivelul epidermei prin controlul pe care il exercita asupra liniilor si ridurilor datorate virstei sau a actiunii degradante a razelor solare. Coenzima Q10 este o substanta pe care organismul o produce in mod natural si care este responsabila pentru producerea de energie la nivelul celular. Pe masura ce corpul imbatraneste, el produce tot mai putina Coenzima Q10 si celulele isi pierd vitalitatea. Aceasta pierdere de vitalitate devine rapid vizibila la nivelul epidermei fetei si gatului.

Folosind crema Anti-rid cu Coenzima Q10 si Acid Alfa Hidroxy iti poti re-vitaliza frumuseta naturala a fetei.

 

INGREDIENTE: Emulgada CLB, Drakeol, Acid Stearic, Alcool cetilic, Vitamina E uleioasa, Vitamina A, Acid Glicolic (Acid Alfa Hidroxy), Gemaben II, Coenzima Q10, Extract de musetel.

 

INTREBUINTARE:

 

Se spala pielea si se sterge (usuca) bine. Se aplica crema in cantitati mici la nivelul fetei si a gitului cu preponderenta in zonele afectate de cute, linii si riduri. Se maseaza usor cu miscari de jos in sus pina la absorbtia totala. Se aplica de doua ori pe zi (dimineata si seara). Se poate aplica orice fond de ten peste ea numai dupa absorbtia totala.

 

 
 

 

Pret RON: 81,00 RON

EURO: 17.40 EURO / USD: 20.43 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka