GABA Ne-Sintetic cu P5P 60 caps - calmant, relaxant, eliberarea de hgh, cresterea musculaturii, imbunatateste functia cognitiva, stres, anxietate, nervozitate, panica, epilepsie, shizofrenie

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

GABA Ne-Sintetic cu P5P 60 caps
Pret RON: 66,00 RON

EURO: 14.16 EURO / USD: 17.38 USD / CAD: 21.57 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
KONIG_GABA.jpg

GABA Sinergistic

(Acid Gama Amino Butiric)

Ne-sintetic

Extras din surse naturale si asociat cu Acid L-Glutamic si Vitamina B6 (P5P)

60 capsule

Un produs Canadian de Calitate Farmaceutica

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti 
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului;  Certificat  de Notificare  seria AA/nr. 5915/2012

CALMANT, RELAXANT

STIMULEAZA ELIBERAREA DE HGH. AJUTA LA CRESTEREA MUSCULATURII

INBUNATATESTE FUNCTIA COGNITIVA LA PERSOANELE IN VARSTA.

STRES, ANXIETATE, NERVOZITATE, PANICA, EPILEPSIE, SHIZOFRENIE

GABA (Acid Gama Amino Butric) este un neurotransmitator inhibitor produs in sistemul nervos central a carui concentratie scade o data cu varsta. Acest aminoacid este utilizat de catre creier pentru a a promova starea de calm si tranchilitate (calmare a starii de nervozitate).

GABA este sintetizat din glutamat in prezenta vitaminei B6. Cum actioneaza GABA? Neutralizeaza efectele stimulative ale glutamatului, neurotransmitator antagonic secreat in creier. Cu alte cuvinte, GABA este arma principala a creierului in lupta contra stresului si nervozitatii. Ajuta astfel la mentinerea integritatii celulelor nervoase prevenind “arderea” adica obosirea acestora. GABA este prezent si in Hipotalamus, glanda care regularizeaza functiile instinctive precum somnul ca si unele activitati ale glandei pituitare (hipofiza) cum ar fi reglarea nivelului de hormon de crestere (HGH)

Ce efecte are administrea de GABA:

  • Efect de relaxare si reducere a anxietatii la subiectii sanataosi. Efectul se instaureaza cam la o ora de la administrare
  • Promoveaza relaxarea si somnul fara a crea stare de ameteala sau confuzie precum unele somnifere sau relaxante de sinteza
  • Poate reduce intensitatea durerilor de orice fel prin reducerea stresului.
  • Are efecte bune la epilepticii care nu raspund la medicatia conventionala
  • Inbunatateste functia cognitiva la persoanele in varsta
  • Mareste secretia de HGH (Hormon de crestere) in special dupa efort fizic, multi sportivi adminitrandu-l pentru a se relaxa dupa efort. Ajuta de asemenea la cresterea masei musculare.

Pentru un efect maxim, se recomanda ca GABA sa fie administrat pe stomacul gol (ca de exemplu imediat dupa efort fizic sau inainte de culcare) dar cu minimum 30-45 minute inainte sau dupa ce s-a mancat sau dupa administrarea altor suplimente.

GABA a facut obiectul a numeroase studii clinice in special pentru cazurile de panica, cazuri psihiatrice si cazuri de abuzuri de substante (alcoolism, droguri). Testele au demonstrat ca in atacurile de panica nivelul GABA scade cu 22%. Toate studiile au indicat eficienta administrarii de GABA pentru reducerea anxietatii, pentru relaxarea in mod natural, si pentru protectia celulelor nervoase in situatiile de stres.

La bolnavii de Shizofrenie s-a constatat o deficienta de GABA.

Prin ce se remarca GABA de la Konig?

In primul rand prin faptul ca nu este un produs de sinteza cum sunt majoritatea suplimentelor GABA de pe piata. GABA de la Konig este extras din surse naturale. In al doilea rand fiind un concentrat obtinut din Pharma GABA, asigura o puritate si o eficienta maxima. Nefiind sintetic, nu este nevoie sa fie administrat in cantitati mari precum formele de sinteza si nu are efectele secundare ale acestora. In al treilea rand, Konig l-a asociat cu Acid L-Glutamic si P5P (Piridoxal-5-Fosfat),  o forma coenzimica a vitaminei B6 pe care studiile au demonstrat-o ca fiind cea mai eficienta pentru potentarea actiuni GABA. Acidul L-Glutamic este si el esential pentru metabolizarea GABA si totodata este un neurotransmitator esential pentru functiile: cognitiva, de invatare si memorie.

COMPOZITIE:  O asociatie sinergica compusa din:

GABA (Acid Gamma Amino Butiric ) sursa naturala........500 mg

Acid L-Glutamic ..........................................................100 mg

Vitamina B6 (Piridoxal-5-Fosfat).....................................15 mg

 

ADMINISTRARE: 1 capsula de 2 ori pe zi sau dupa sfatul medicului

ATENTIONARE: Consultati medicul daca administrati si medicamente alopate pentru anxietate. A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

 

 
 

 

Pret RON: 66,00 RON

EURO: 14.16 EURO / USD: 17.38 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (2)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka