GINSENG TIGRU SIBERIAN 500mg 100 tablete - ginseng tigru siberian, creste capacitatea mentala, scade oboseala, efort fizic, imbunatateste activitatea vizuala, auzul, suport energetic, surmenaj, stres, impotenta, infertilitat, suport functie sexuala ginseng tigru siberian 500mg/100 tablete toate pr

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

GINSENG TIGRU SIBERIAN 500mg 100 tablete
Pret RON: 54,00 RON

EURO: 11.58 EURO / USD: 14.22 USD / CAD: 17.65 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Ginseng " Tigru Siberian"

(Eleutherococcus senticosus)

500mg/100 tablete

Extras din radacina veche de 4 ani

                                 Produs notificat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE 
                                                 AVIZ DE NOTIFICARE Nr.4708 / 2010

Suport Energetic, Suport Functie Mintala, Suport Functie Sexuala

Surmenaj, Stres, Impotenta, Infertilitate

Binecunoscut ca un adaptogen, este foarte eficace in stimularea atit a energiilor mintale cit si a celor fizice.

Ginsengul Tigru Siberian este recunoscut ca un tonic general cu actiune  imunostimulatoare, antioxidanta, tonifianta. Mareste capacitatea de efort fizic si intelectual, stimuleaza activitatea sexuala, stimuleaza libidoul si are actiune in tratarea infertilitatii la femei. Normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia, scade colesterolul si protejeaza ficatul.

Deosebit de eficient in surmenaj, stres, oboseala cronica, neurastenii, depresii, convalescenta, recuperare dupa efort pentru sportivi, in tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati si al sterilitatii la femei.

Cea mai notorie intrebuintare a Ginsengului Siberian a fost in sporirea performantei atletilor rusi la Olimpiada de la Moscova si a astronautilor in perioadele lungi de calatorie in spatiu. Ginsengul siberian este indicat ca tonic pentru intarirea organismului in caz de efort si ca remediu impotriva tendintei de a reduce capacitatea de lucru si de concentrare dar util si in perioadele de convalescenta.

Extractul de Ginseng siberian se recomanda bolnavilor cu diferite forme de nevroze. El creste capacitatea mentala, scade oboseala in cadrul efortului fizic, imbunatateste activitatea vizuala si auzul.

De asemenea, s-a observat o imbunatatire a starii generale si o scadere a cantitatii de colesterina si beta-lipoproteine din sange la bolnavii cu ateroscleroza, ce afecteaza in principal vasele coronariene.

Efecte benefice ale preparatului s-au observat la bolnavii cu afectiuni cardiovasculare, inclusiv reumocardita. Nu se recomanda bolnavilor cu hipertensiune arteriala

In medicina chineza, Ginsengul siberian este folosit si ca remediu pentru insomnie.

Se considera ca imbunatateste memoria, puterea de concentrare, inlatura stresul si mareste longevitatea vietii.

COMPOZITIE:

Extract pulbere din radacina de Ginseng Siberian…….500 mg

(Eutherococcus senticosus) radacina vehe de 4 ani

ADMINISTRARE: 1-2 tablete pe zi.

 

 
 

 

Pret RON: 54,00 RON

EURO: 11.58 EURO / USD: 14.22 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka