CLOROFILA PURA Organica 100 tablete masticabile - clorofila, sange, carentele minerale,eliminare toxine, reparare tesuturi, actiune antimicrobiana, purificare detoxificare sange, extras lucerna si trifoi clorofila pura organica

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CLOROFILA PURA Organica 100 tablete masticabile
Pret RON: 58,00 RON

EURO: 12.52 EURO / USD: 14.71 USD / CAD: 18.93 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

CLOROFILA PURA

 

Extract Organic de potenta garantata

 

100 tablete masticabile/16 mg clorofila per tableta

 

Aroma de menta

 

Clorofila pura extrasa din lucerna si trifoi

 

Fabrict de Organika cf. QCM si ISO 9001

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, 
Aromatice si Produse ale Stupului cu nr. 7277/.20.12.2012

Sangele rosu se curata cel mai bine cu  “sange verde “

 

Purifica si detoxifica sangele; Repara tesuturile; Actiune antimicrobiana

 

Micile molecule de clorofila, uluitor de asemanatoare globulelor rosii - elementul de baza al sangelui uman, sunt temelia vietii pe aceasta planeta. Ele mentin in viata nu numai plantele, ci (conform ultimelor descoperiri) si animalele. Reflexul animalelor carnivore de a paste efectiv plante verzi are ca explicatie efectele tamaduitoare ale clorofilei, care are si asupra organismului uman efecte benefice uluitoare. Sangele verde, cum mai este numita aceasta substanta, ne dezintoxica organismul, ne regleaza tranzitul intestinal, ne vindeca si ne alina ranile, incetineste procesul de imbatranire, ne protejeaza impotriva radiatiilor cancerigene, precum si impotriva substantelor chimice nocive. Pe masura ce studiile biologice avanseaza, este pusa in evidenta o legatura uluitor de puternica, misterioasa, intre om si aceasta substanta vitala. Se pare ca organismul uman este programat de la Dumnezeu sa interactioneze intens cu acest elixir verde, care-i modifica in bine majoritatea proceselor vitale. 
         Cea mai intensa actiune a clorofilei se exercita asupra sangelui uman,  compensand carentele in anumite minerale, ajutand la eliminarea toxinelor. Ideea populara ca o cura de urzica, de leurda sau de spanac verde  “innoieste sangele “ si-a gasit astfel un suport experimental extrem de serios. Oamenii de stiinta au cautat sa dezlege misterul acestei interactiuni intre  “sangele plantei “ si sangele uman, lucru care nu este foarte usor. In schimb, studiile lor au pus in evidenta o actiune cu mult mai ampla a extractelor de clorofila, asa incat a prins contur ideea unei terapii cu clorofila.

(Formula AS Nr. 508)

 

Clorofila masticabila este recomandata celei sublinguale sau in capsule datorita faptului ca este tinuta in cavitatea bucala o perioada mai indelungata de timp ceea ce conduce la o absorbtie foarte ridicata. In acelasi timp se realizeaza si o dezodorizare si desinfectare a cavitatii bucale.

 

COMPOZITIE:

 

Clorofila……………16 mg (Clorofila pura extrasa din frunze de lucerna si trifoi)

ADMINISTRARE: 1-2 tablete pe zi. Se sug sau se mesteca

Pentru femeile la ciclu se recomanda 1-3 capsule pe zi


 

Pret RON: 58,00 RON

EURO: 12.52 EURO / USD: 14.71 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka