MORINGA Oleifera Forte 3000 mg 60 caps - Moringa ,sange obosit ,anemie, artrita, reumatism, astm, diabet, epilepsie, ulcer stomacal sau intestinal, diaree, spasme intestinale, probleme cardiace, probleme de tiroida, infectii bacteriene, fungale, virale sau paraziti

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

MORINGA Oleifera Forte 3000 mg 60 caps
Pret RON: 62,00 RON

EURO: 13.32 EURO / USD: 15.64 USD / CAD: 20.00 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 MORINGA Forte

Moringa oleifera

 EXTRACT PULBERE

 60 capsule

 Cea mai nutritiva planta cunoscuta

Produs notificat de  Serviciul National pentru Plante Medicinale, 
Aromatice si Produse ale Stupului Aviz de Notificare Nr. 8357/18.12.2013

 

ACTIONEAZA BENEFIC LA NIVELUL INTREGULUI ORGANISM

Poreclita “Arborele miraculos” Moringa oleifera este un copac care creste in zonele sub-tropicale din Africa, India, Pakistan. Frunzele lui sunt atat de bogate in substante nutritive incat unele guverne din Africa au integrat administarea de Moringa in alimentatia copiilor sub 5 ani  in scopul alevierii sub-nutritiei si reducerii mortalitatii infantile. Aceste proprietati au atras atentia herbalistilor din restul lumii conducand la studierea mai aprofuntata a acestei plante.

S-a descoperit astfel ca frunzele de Moringa contin 18 aminoacizi, 46 de antioxidanti precum si minerale si vitamine esentiale. In plus contine toata gama de fitosteroli necesari sistemului imunitar.

Recomandarile medicinale sunt multiple:

Moringa este recomandata pentru: “sange obosit” (anemie), artrita, reumatism, astm, diabet, epilepsie, ulcer stomacal sau intestinal, diaree, spasme intestinale, probleme cardiace, probleme de tiroida, infectii bacteriene, fungale, virale sau paraziti.

Moringa  este de asemenea recomandata pentru reducerea inflamatiilor, pentru intarirea functiei sexuale, pentru efect conceptional natural, pentru intarirea sistemului imunitar, pentru a stimula lactatia la femeile care alapteaza. Se mai recomanda de asemenea ca tonic general.

Pueti urmari un documentar interesant despre Moringa pe Youtube facand click pe link-ul de mai jos:

www.youtube.com/watch?v=Cqwk9KFLTI0

COMPOZITIE

Moringa oleifera  375 mg extract 8:1 echivalent a............3000 mg

ADMINISTRARE

1 capsula pe zi

 

 

 

Pret RON: 62,00 RON

EURO: 13.32 EURO / USD: 15.64 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka