PROS Saw Palmetto 160 mg 60 gelule - Pros Saw Palmetto, intretinere prostata, previne hiperplazia ,adenom de prostata, probleme barbatesti

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

PROS Saw Palmetto 160 mg 60 gelule
Pret RON: 66,00 RON

EURO: 14.18 EURO / USD: 16.65 USD / CAD: 21.29 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

pros.jpg

PROS SAW PALMETTO

Formula Clasica

Serenoa Repens standardizata la 90-98% acizi grasi

60 gelule / 160 mg

Fabricat in Canada

de Organika conf. standardelor: GMP si ISO 9001

                                                      Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE 
                                                                    AVIZ DE NOTIFICARE Nr. 3486 / 2008

Intretinere Sanatate Prostata

Previne Hiperplazia (Adenom) de Prostata

Pros Saw Palmetto reprezinta formula clasica cea mai recomandata de medici pentru barbatii trecuti de 40 de ani cu scopul mentinerii sanatatii prostatei. Se stie ca dupa 40 de ani prostata incepe sa fie afectata de un proces inflamator denumit medical Hiperplazia de Prostata (Adenomul de prostate). Aceasta inflamatie fie ca evolueaza pana la punctul cand blocheaza fluxul urinar si doctorii va vor recomanda extirparea prostatei pe cale chirurgicala fie degenereaza in cancerul de prostata. Semnele unei hiperplazii pot sa apara destul de tarziu si in general se manifesta prin nevoia de a urina des, in special in timpul noptii. Hiperplazia poate fi detectata timpuriu prin tuseu rectal sau prin ecografie cu ultrasunete.

Dupa varsta de 40 de ani toti barbatii incep sa sufere modificari hormonale, in special scadera nivelului de testosteron liber prin conversia lui in dihidrotestosteron (DHT). Aceasta afecteaza prostata care incepe sa se inflameze. Gradul de inflamare si viteza de evolutie depind intr-o masura si de stilul de viata al barbatului fiind afectata in special de sedentarism, tutun, alcoolism, alimentatie neadecvata, stres etc.

Data fiind intr-un sens, aparenta inevitabilitate a inflamarii prostatei dupa o anumita varsta este normal ca orice barbat sa inceapa din timp un tratament de preventie. PROS SAW PALMETTO este suplimentul perfect pentru acest scop continand combinatia clasica de ingrediente  cea mai recomandata de doctori in scopul prevenirii adenomului de prostata.

Uleiul de Palmier pitic (Serenoa Repens) inhiba conversia testosteronului liber in dihidrotestosteron (DHT)

Uleiul din seminte de dovleac  este util in profilaxia si tratamentul afectiunilor de prostata prin continutul de seleniu organic si acizi polinesaturati.

Uleiul din seminte de Safflower (Carthamus tinctorius L.) contine acizi grasi esentiali si zinc de origine organica, ambele fiind necesare pentru sanatatea prostatei

COMPOZITIE:
  • Ulei din Palmier pitic (Serenoa Repens)…………………….160 mg

(Standardizat sa contina 90-98% acizi grasi)

  • Ulei din seminte de dovleac………………………………….160 mg
  • Ulei din seminte de Safflower (Carthamus tinctorius L.)……..50 mg

ADMINISTRARE

2 gelule pe zi in timpul mesei

Se va administra minimum 3 luni pe an.

RECOMANDARI

In cazul in care adenomul de prostata este deja detectat sau este intr-o faza mai avansata sau in cazul cancerului de prostata se recomanda mai intai un tratament forte cu produsul PROSTATE PERFORM pana la eliminarea sau reducerea considerabila inflamatiei prostatei dupa care se poate continua cu 1 capsula de PROSTATE PERFORM pe zi sau 2 gelule de PROS SAW PALMETO pe zi pentru urmatoarele 3 luni.

EFECTE ADVERSE: produsul este bine tolerat. In cazuri foarte rare poate sa apara un usor disconfort la stomac.

ATENTIONARE: consultati medicul de specialitate daca sunteti pe tratamente cu hormni sau daca administrati medicamente care subtiaza sangele.

 

 

 
 

 

Pret RON: 66,00 RON

EURO: 14.18 EURO / USD: 16.65 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka