CALCIU CORALIER DE OKINAWA 125 g Pulbere - Calciu coral,reduce riscul aparitiei de osteoporoza, asigura dezvoltarea armonioasa a sistemului osteo articular la copii, bio-disponibil, ionizat, alkalinizant

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CALCIU CORALIER DE OKINAWA 125 g Pulbere
Pret RON: 102,00 RON

EURO: 21.91 EURO / USD: 25.73 USD / CAD: 32.91 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

CALCIU CORAL (CORALIER)

 

Bio-disponibil, Ionizat, Alkalin

 

 Pulbere 100% Pura

 

125 grame

 

Fabricat de Organika conf. standardelor: QCM si ISO 9001

 

 Extras pe cale naturala exclusiv din insula Okinawa

                           Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti 
                                                Certificat de Notificare seria: AA /nr. 2552/2008

 

Pulbere 100% pura ne-incapsulata, fara adaosuri

Calciu coral reprezinta un complex de minerale cu structura asemanatoare celei a scheletului uman devenind util in restabilirea echilibrului mineral si refacerea pH-ului alcalin al organismului. Calciu coral este formula ideala pentru suplimentarea necesarului de calciu datorita prezentei acestuia in forma ionica intr-un complex de oligo minerale, asigurand astfel o absorbtie superioara formelor traditionale de calciu.

Calciul Coralier de cea mai buna calitate se extrage exclusiv din insula Japoneza Okinawa. Ceea ce il deosebeste de alte forme de Calciu coralier de pe piata este atat bogatia unica de oligo minerale trasoare (trace minerals) cat si alkalinitatea lui deosebit de ridicata ceea ce nu numai ca il face foarte bio-disponibil dar si foarte eficient in reglarea extrem de eficienta a pH-ului organismului.

ACTIUNE: prevenirea rahitismului si a decalcifierii oaselor , reducerea riscului de osteoporoza, asigura dezvoltarea armonioasa a sistemului osteo-articular la copii, favorizeaza cresterea parului si a unghiilor, iar prezenta siliciului in calciu coralier determina stralucirea acestora, previne manifestarile de spasmofilie, restabileste echilibrul mineral si pH-ul alcalin al organismului, intervine in buna functionare a inimii, vaselor sanguine , a sistemului nervos central si periferic, precum si a sistemului osos si muscular, este recomandat sportivilor si persoanelor cu activitate fizica intensa, femeilor la menopauza. Datorita efectului de alkalinizare al organismului se utilizeaza si in diferite protocoale anticancerigene.

COMPOZITIE:

Pulbere pura de Calciu Coralier de Okinawa…………….125 grame

ADMINISTRARE:

¼ (un sfert) de lingurita pulbere (420-500 mg) dizolvata intr-o cana de apa sau juice (240 ml) o data sau de doua ori pe zi, sau dupa sfatul medicului.

RECOMANDARI: pentru a favoriza depunerea Calciului in oase se recomanda asocierea cu aminoacidul L-LIZINA

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 102,00 RON

EURO: 21.91 EURO / USD: 25.73 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka