CELADRIN 60 ml Crema pentru Dureri Articulare - Celadrin,dureri articulare, crema unica pentru dureri articulare, reumatism, artrita, osteoporoza, mobilitate marita

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CELADRIN 60 ml Crema pentru Dureri Articulare
Pret RON: 112,00 RON

EURO: 24.06 EURO / USD: 28.25 USD / CAD: 36.13 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

CELADRIN

 

Crema Contra Durerilor Articulare

 

Actioneaza în 30 de minute

 

60 ml

 

 

celadrin.jpg

Un produs superior de la Firma Canadianã Organika

 

Fabricat sub stampilele GMP si ISO 9001

 

ATENTIE: este o crema terapeutica. Nu este o crema cosmetica

 

Cercetarile asupra eficientei produsului CELADRIN efectuate la Universitatea Americana din Connecticut in care au fost implicati 42 de pacienti au demonstrat ca bolnavii care au folosit CELADRIN au obtinut imbunatatiri remarcabile prin echilibru imbunatatit, putere sporita si mobilitate marita. Ceea ce a fost cel mai remarcabil a fost faptul ca dupa 30 de minute de la aplicare, 100% dintre pacienti au simtit o imbunatatire radicala din toate privintele. Un alt studiu folosind crema pe baza de CELADRIN a confirmat studiile anterioare demonstrind imbunatatiri simtitoare la mobilitatea cotului, incheieturi mâinii si genunchi.

Majoritatea cremelor de pe piata pe baza de CELADRIN contin Celadrin® plus inca una sau doua substante grase ca excipiens. Acestea imbunatatesc mobilitatea dar nu se adreseaza si durerilor.  Crema CELADRIN de la Organika este net superioara prin adaosul de ingrediente care nu numai ca intaresc eficacitatea Celadrinului dar aduc in sine un aport terapeutic activ, totodata reudcind pina la disparitie durerle  articulare.

 

INGREDIENTE:  Mentol, Apa Deionizata, Celadrin (Un amestec proprietar de carburi acide grase esterificate), Cetyl Myristat, Cetil Myristoleat,  Cetil Oleat, Cetil Palmitoleat, Cetil Laurat, Alcool Benzilic, Glicerina, Stearat de Gliceril, Mentha Piperita ( Ulei de peppermint), Ulei din fruct de Olea Europaea, Stearat PEG 100, Alcool Cetilic, Fenoxietanol, Clorfenesina, Acid Benzoic, Glicol Butilen, Acid Scorbic, Alcool Cetearil, Carbomer, Alfa Tocoferil Acetat (Vitamina E), Lecitina, Hidroxid de Potasiu.

 

INTREBUINTARE: Se aplica in strat subtire in zonele afectate si se maseaza pina la intrarea in piele. Se aplica dimineata si seara.

 

 

 
 

 

Pret RON: 112,00 RON

EURO: 24.06 EURO / USD: 28.25 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (2)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka