IZOFLAVONE DIN SOIA 90 caps - Izoflavone , Genisteina si Daidzeina, Suport hormonal fitoestrogenpentru femei ,tulburari neuro vegetative bufeuri,transpiratie,palpitatii, stari depresive

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

IZOFLAVONE DIN SOIA 90 caps
Pret RON: 107,00 RON

EURO: 22.99 EURO / USD: 26.99 USD / CAD: 34.52 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)


 

soyisoflavones.jpg

IZOFLAVONE din SOIA

50 mg/90 capsule

 Extract Complex standardizat la 40%

 Cu GENISTEINA si DAIDZEINA

Echiv. Gydrelle PhytoTM

 Fabricat de Organika conf. standardelor: QCM si ISO 9002

FITOESTROGEN

    ACTIUNE SI RECOMANDARI

  • Dereglari hormonale cu exces de estrogen
  • Tratamentul simptomelor ce insotesc perioada de premenopauza si menopauza: Tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpiratii, palpitatii, stari depresive etc.
  • Profilaxia bolilor cardiovasculare
  • Profilaxia osteoporozei;
  • Hipercolesterolemie;
  • Mastopatiile benigne, cancer mamar;
  • Adenom sau Cancer la Prostata 

Pricipalele efecte pozitive ale Izoflavonelor se refera la protectia impotriva bolilor cardiovasculare si la scaderea incidentei catorva tipuri de cancer, in special cancerul de san si cel de prostata. Desi mecanismul protectiei impotriva aparitiei cancerului implica mai multe aspecte ale metabolizarii izoflavonelor, cei mai multi oameni de stiinta atribuie acest efect asemanarii intre structura izoflavonelor din soia si cea a estrogenilor. Acesta similitudine permite izoflavonelor sa dezlocuiasca estrogenii de pe receptorii celulari, astfel blocandu-le activitatea hormonala (mecanismul este similar cu cel al unor medicamente ca Nolvadex sau Tamoxifen care sunt utilizate de multi culturisti pentru a bloca conversia steroizilor anabolizanti in estrogeni, proces care poate duce la feminizare, in principal manifestata prin ginecomastie).

Femeile din Japonia au o dieta bogata in izoflavone si au bufeuri de caldura mai putine si risc de cancer  mamar inferior femeilor din tarile occidentale.

COMPOZITIE: 

Extract 40% de Izoflavone din Soia......................50 mg

Continand 20 mg de Izoflavone Pure (Genisteina, Daidzeina si Gliciteina)

ADMINISTRARE: 

TERAPEUTIC: 4-5 capsule pe zi intr-o singura priza (conform dozajului recomandat din Uniunea Europeana) (se poate alterna: o zi 4 capsule, alta zi 5 capsule)

INTRETINERE: 2-3 capsule pe zi intr-o singura priza

IMPORTANT: Pentru profilaxia Osteoporozei trebuie administrata impreuna cu Calciu/Magneziu/Zinc + Vit D. La noi gasiti o astfel de formula completa: Potenta Optima Ca Mg Zn Vit D.

Pentru profilaxia sindromului menstrual se poate asocia cu Cimcifuga Racemosa ("iarba neagra") care ese gaseste in produsul BLACK COHOSH

 

 

Pret RON: 107,00 RON

EURO: 22.99 EURO / USD: 26.99 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka