SANTEVIA: TERMOS ALKALINIZANT-Energy Flask - Termos alkalinizant, apa alkalina,energizeaza apa, elimina clorul santevia

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

SANTEVIA: TERMOS ALKALINIZANT-Energy Flask
Pret RON: 200,00 RON

EURO: 43.17 EURO / USD: 50.72 USD / CAD: 65.29 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

SanteviaFlasks.jpgSantevia TERMOS ALKALINIZANT  380 ml

Santevia® Energy Flask

Hidratatrea organismului cu apa “buna” este importanta pentru mentinerea sanatatii  zilnice.

Obtii beneficiile unei ape purificata, alcalinizata, ionizata si mineralizata oriunde te deplasezi avand cu tine un termos Santevia® Energy Flask

*

SanteviaC_S.jpgSantevia® Energy Flask este solutia perfecta pentru serviciu, deplasari, camping  sau vacanta. Este de fapt un mini Sistem portabil de Apa Pura Santevia.

Cu un design unic, Santevia® Energy Flask are un corp metalic cu pereti dubli fabricat din otel inoxidabil, calitate alimentara. In interior contine 1 cosulet localizat la partea de sus (se inlocuieste in functie de gradul de utilizare) si un cartus fix la partea de jos a termosului (nu trebuie inlocuit). Acestea contin  elemente naturale pentru purificarea, alcalinizarea, ionizarea si re-mineralizarea apei.  Cartusul fix de la partea de jos contine pastilele mineralizante. Acest cartus nu trebuie inlocuit. Cosuletul superior contine Turmalina, Maifan, Piatra de Infrarosu indepartat, Sfere captatoare de clor si sfere cu potential electric negativ (pentru reducerea valorii PR (ORP)).  Ce rol au?

Turmalina:  ridica pH-ul la 8+. De asemenea ionizeaza apa

Maifan: re-mineralizeaza apa adaugand fier, calciu, zinc si alte minerale benefice

Piatra de Infrarosu indepartat (Jad) energizeaza apa

Sfere captatoare de clor cu rolul de a capta clorul din apa potabila

Sfere cu potential electric negativ pentru reducerea valorii potentialul de oxidare reducere PR (Potentialul de Oxidare Reducere exprimă capacitatea apei de a lupta contra radicalilor liberi conferind astfel apei un caracter antioxidant benefic pentru sanatate)

INSTRUCTIUNI UTILIZARE:

Inainte de prima utilizare: Se umple termosul cu apa fiarta turnad apa prin cosuletul superior. Se pune capacul si se agita timp de 30 secunde. Se repeta operatiunea inca de 2 ori

Utilizare curenta: Se umple termosul cu apa turnad prin cosuletul superior. Dupa ce se umple se asteapta 5-10 minute dupa care apa se poate consuma. Pe masura ce se consuma se aduga apa.

Nivelul de pH: cu cat apa sta mai mult timp in termos cu atat se obtine un pH mai mare. Nu lasati insa apa in termos o perioada mai lunga de aproximativ 2-3 ore fara a consuma din ea si fara a completa volumul

SanteviaFlaskFilter.jpg Inlocuire cosulet filtrant. Cosuletul filtrant se inlocuieste dupa aproximativ 500  litri de apa dar nu la mai mult de 1 an de la prima utilizare. Daca se foloseste o apa foarte poluata se poate inlocui mai des (dupa aproximativ 300 litri de apa)

 

 

 
 

 

Pret RON: 200,00 RON

EURO: 43.17 EURO / USD: 50.72 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka