SANTEVIA- TRUSA TESTARE APA (Alcalinitate) - SANTEVIA- TRUSA TESTARE APA Alcalinitate,apa primordiala santevia- trusa testare apa (alcalinitate) toate produsele santevia

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

SANTEVIA- TRUSA TESTARE APA (Alcalinitate)
Pret RON: 50,00 RON

EURO: 10.75 EURO / USD: 12.64 USD / CAD: 16.13 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

 

SANTEVIA

TRUSA TESTARE APA

Testeaza Ph-ul (alkalinitatea)


 

Se stie cat de important pentru sanatate este sa consumam apa alkalina. Testerul Santevia va va ajuta sa testati calitatea apei pe care o consumati.

Trusa contine:

1x eprubeta

1x Solutie pentru testarea pH-ului

 

MOD DE UTILIZARE:

Testarea pH-ului

Umpleti o eprubeta cu apa lasand aproximativ 5 mm spatiu. Puneti 5 picaturi de solutie. Puneti capacul eprubetei. Agitati. Comparati culoarea apei cu harta de culori (PH Value) de pe laterala cutiei. Daca  a capatat o culoare albastra inseamna ca este alcalina. Cu cat nuanta de albastru este mai inchisa cu atat apa este mai alkalina. La polul opus sunt nuante de verde sau galben. Apa este neutra sau acida.

 

Pret RON: 50,00 RON

EURO: 10.75 EURO / USD: 12.64 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka