ASTRAGALUS 8000 90 caps - Astragalus,gripa, infectii tract respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, hepatita c, astragalu, sistem imunitar, imunitate

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

ASTRAGALUS 8000 90 caps
Pret RON: 148,00 RON

EURO: 31.72 EURO / USD: 38.89 USD / CAD: 48.48 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

NR_Astragalus8000.gif

ASTRAGALUS 8000

 

 

8000 mg/ capsula

 90 capsule din gelatina de origine vegetala

 

Fabricat in Canada strict conform normelor GMP

 

 

                          Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
                                            Aviz de Notificare Nr.2359/15.10.2007

 

Antitumoral. Imunostimulator. Recomandat in Papiloma, Cancer (inclusiv Cervical), Hepatita A, B, C

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicoside triterpene, flavonoizi, amino acizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc..  Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea ca astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzheimer, hepatita C, suport pentru chimioterapie si intarirea functiei imunitare.

 

Astragalus ( Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Astragalus are o actiune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T şi celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia  de imunoglobuline (IgA, IgG). Spectrul de actiune imunostimulator este insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.

Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de Hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes  investigatii si au ajuns la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de Cancer  al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.

Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Pentru intretinere, 1 capsula pe zi de ASTRAGALUS 8000 confera beneficiul sigurantei ca va avea un efect benefic cert.

 

 

COMPOZITIE:  Radacinade Astragalus(500 mg de extract 16:1)………..8000 mg 

ADMINISTRARE:  1-2 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului. In cazuri grave doze mai mariar putea fi necesare.

REFERINTE:

 

1.       The Journal of Urology 1991;146:486-490.

 

2.       Virology, March 1992

 

3.       Immunopharmacology (1990;20)

 

4.       Journal of Ethnopharmacology (1990)

 

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 148,00 RON

EURO: 31.72 EURO / USD: 38.89 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka