IMMU-9 Sistem Imunitar 60 capsule - IMMU 9 ,suport natural pentru sistemul imunitar,stres,poluare,lupta impotriva parazitilor si invaziei microorganismelor

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

IMMU-9 Sistem Imunitar 60 capsule
Pret RON: 83,00 RON

EURO: 17.92 EURO / USD: 21.05 USD / CAD: 27.10 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)


 

IMMU-9

SUPORT NATURAL PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Un produs unic de la Organika

60 capsule

Unul din produsele noastre "Cele mai Inedite"!

1 capsula/zi

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti 
Aviz de Notificare Nr.2363 / 2007

 

SISTEMUL IMUNITAR

Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Format din celule microscopice, un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase. Un Sistem Imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita.

In ziua de azi sistemul imunitar uman este slabit constant prin:

 • Stres
 • Poluare
 • Chimizarea alimentelor fie prin tratarea culturilor  fie prin procesul de industrializare.

Rezultatele sint usor vizibile: imbolnaviri frecvente, afectiuni ale ficatului, bilei, oboseala cronica si in final  boala cea mai de temut, cancerul sub diferite forme.

Celulele ucigase naturale (Natural killer cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca intr-un loc anume in organism.

Alte componente importatnte ale sistemului imunitar sint: Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-Interferon

In acest context, firma Canadiana ORGANIKA se afla in avangarda dezvoltarii de produse pentru intarirea si reglarea sistemului imunitar:

IMMU-9 este o formula unica pentru suportul si intarirea sistemul imunitar continind o combinatie speciala a 9 extracte normalizate obtinute din plante si ciuperca Japoneza Reishi, binecunoscuta si larg utilizata in Japonia pentru efectele imunostimulatoare:

 COMPOZITIE:

 • Pulbere din usturoi............300 mg
 • Echinacea Purpurea Extract 4:1......125 mg
 • Ghiara matei (Cat's Claw) Extract (3% Alcaloizi)......60 mg
 • Extract din Ceai Verde............30 mg
 • Extract din simburi de strugure (85-95% Proantocianidina)
 • Ciuperca REISHI (Ganoderma Lucidum) Extract 8:1........15 mg (echivalent a 120mg)
 • Pulbere din orz verde...excip
 • Pulbere din ceapa.......excip
 • Pulbere din Oregano....excip

Ciuperca REISHI este una dintre cele mai puternice tratamente pentru cancer si hepatita si este un stimulant de exceptie al sistemului imunitar. O avem in farmacie si ca produs separat la categoria CIUPERCI TERAPEUTICE. IMMU-9 intra si in componenta Pachetului de Sanatate IMUNOREX-Forte care este unul dintre cele mai puternice intaritoare naturale ale sistemului imunitar existente in prezent pe piata.

ADMINISTRARE: 1 capsula dimineata cu  aproximativ 15-30 min. inainte de masa.Pentru cei cu sistemul imunitar foarte slab se administreaza maximum 2 capsule pe zi, una dimineata si una seara cu aproximativ 15-30 minute inainte de masa. 

TESTIMONIALE: Persoanele care au facut o cura preventiva cu IMMU-9 in special in preajma sezoanelor gripale raporteaza ca nu s-au mai imbolnavit de gripe sau chiar guturai.

 

 

Pret RON: 83,00 RON

EURO: 17.92 EURO / USD: 21.05 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka