LAPTISOR DE MATCA PREMIUM 500 mg - Laptisorul de matca este imunostimulator,antiviral,antibacterian,astenie,oboseala,gripa,anemie,lipsa poftei de mancare,antiseptic,bronsita,astm

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului





 

LAPTISOR DE MATCA PREMIUM 500 mg




Pret RON: 78,00 RON

EURO: 16.84 EURO / USD: 19.78 USD / CAD: 25.46 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

royaljelly.jpg

LAPTISOR DE MATCA PREMIUM

 

ROYAL JELLY

 

Forte

 

500 mg (0.5 g) /60 capsule

 

Mult mai potent decat alte produse similare.Poarta ştampilele de calitate: QCM şi GMP

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale 
Aromatice si Produse ale Stupului Bucuresti, Certificat de Notificare Nr.7550/30.04.2014

IMUNOSTIMULATOR, ANTIVIRAL, ANTIBACTERIAN

 

OBOSEALA, ASTENIE, LIPSA POFTEI DE MANCARE, IMBOLNAVIRI REPETATE

 

GRIPA, ANEMIE, CONVALESCENTA

 

Laptisorul de matca este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranei reginei. Laptisorul de Matca este extrem de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi.  Laptisorul de matca contine toale vitaminele complexulul B, dintre care vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o cantitate deosebit de mare. Totodata, laptisorul de Matca este o sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator) necesara functionarii creierului si a sistemului nervos. Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale. Are un efect curativ valoros in astmul bronsic, boli hepalice, boli dermatologice, fracturi si probleme osoase/articulare.

Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteoarticular. Poate fi consumat de catre oricine, indiferent de varsta si sex. Nu este intamplator faptul ca laptisorul de matca este cunoscut si apreciat de multi ani, constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste. In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.

Actiunea laptisorului de matca in tratarea infectiilor este binecunoscuta apicultorilor. El este un foarte puternic antiseptic, distruge bacteriile, anumite ciuperci si protozoare. Explicatia este ca laptisorul de matca stimuleaza puternic imunitatea - mai ales pe cale endocrina - si in acest fel este de ajutor in tratarea si prevenirea unei intregi serii de boli infectioase, mai ales respiratorii, cum ar fi: bronsita, bronsita astmatiforma si astmul, virozele pulmonare, guturaiul etc.

COMPOZITIE: Laptisor de Matca Pur………..500 mg (0,5 grame)

ADMINISTRARE: 1-2 capsule pe zi de preferinta in timpul mesei sau imediat dupa masa.

RECOMANDARI:

In tratamentul racelilor si preventiv in sezonul gripelor si bolilor respiratorii se recomanda asocierea cu  Echinaceea

Administrarea laptisorului de Matca se recomanda asociata cu o lingurita de miere de albine

 

Pret RON: 78,00 RON

EURO: 16.84 EURO / USD: 19.78 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka