NERVINE 60 caps - Nervine trateaza depresia, stresul, anxietatea, insomnia, aritmia cardiaca, hipertensiunea diastolica,insomnia.

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

NERVINE 60 caps
Pret RON: 60,00 RON

EURO: 12.86 EURO / USD: 15.76 USD / CAD: 19.66 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

PVN_NERVINE.jpg

NERVINE

Depresie, Stres, Anxietate, Insomnie

Aritmie Cardiaca

60 Capsule

Fabricat in Canada  QCMS, GMP

             Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti; 
              Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului– Aviz de Notificare nr. 6975/2012

 

Societatea moderna cu toate beneficiile pe care le aduce, datorita ritmului tot mai alert de viata si munca are si un efect stresant asupra sanatatii conducand la inmultirea rapida a cazurilor de depresie, anxietate, insomnie.

Anxietatea este una din afectiunile aferente vietii moderne. Medicamentele pentru tratare anxietatii, in special benzodiazepinele sunt periculoase intru-cat pot induce efecte secundare si creeaza dependenta.

Nervinele sunt plante care actioneaza la nivel nervos cu efect calmant, relaxant, anxiolitic. Au fost folosite de secole in medicina traditionala pentru proprietatile anxiolitice, lipsa efectelor secundare si caracterul non-adictiv.

Un studiu clinic controlat cu placebo  condus recent in Franta a conclus ca exista un efect complementar prin asocierea a doua plante nervine si anume California poppy (Macul de California) si Hawthorn (Crataegus levigata). Aceasta combinatie are efect calmant atat la nivel mental cat si la nivel cardiac. Este bine stiut de exemplu ca exista o legatura intre  starea mentala pe de o parte si ritmul cardiac sau tensiunea arteriala pe de alta parte.

Studiul Francez a durat 3 luni si a inrolat 264 de pacienti folosinduse scala de anxietate Hamilton combinata cu examinare de catre specialisti neurologi. Concluziile specialistilor au fost de 90% in favoarea combinatiei dintre cele doua nervine.

Desi Macul de California face parte din specia de opiacee, nu contine opium. Cu toate acestea are un efect calmant,  anti-depresiv foarte mare.

Ca efecte secundare benefice, NERVINE poate conduce la o scadere a tensiunii arteriale in special tensiunea diastolica (minima) putand deci fi asociata cu TENSOPRIL de catre pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala. Reduce de asemenea frecventa episoadelor de aritmie cardiaca.

COMPOZITIE:

California Poppy (Eschscholzia californica)............................500 mg

    (din 100 mg de extract concentratie 5:1)

Hawthorn (Crataegus laevigata) extract...................................100 mg

ADMINISTRARE (Adulti): 2 capsule de 1-2 ori pe zi

Produs cu asociere sinergica in cazuri acute: 5-HTP

ATENTIONARE: Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alpteaza. Unele persoane se pot simti usor letargice, caz in care trebuie atentie sporita daca se manipuleaza utilaje grele, conduce autovehicule sau se presteaza o activitate in care se cere o alerta sporita.

 

 
 

 

Pret RON: 60,00 RON

EURO: 12.86 EURO / USD: 15.76 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka