• OXIGEN AEROBIC 60 ml

OXIGEN AEROBIC 60 ml

 • Cod produs: OXIGEN AEROBIC 60 ml Oxigenator Celular Bio-Activ
 • Disponibilitate: 2-3 Days
 • 140.00lei


aerooxy.jpg

OXIGENATOR AEROBIC

(Oxigenator Celular Bio-Activ Stabilizat)

 

 

 

"Esenta vietii intr-o Picatura Esentiala"

 60ml

 

 

fabricat sub stampilele: Q.C.M si ISO 9002

INCEPAND CU DATA DE 1 IUNIE 2015 COTA DE TVA PENTRU SUPLIMENTE ALIMENTARE SCADE LA 9%.
PRETUL AFISAT CONTINE
 TVA 9%

STOC EPUIZAT 

 Un produs superior de la Organika

Oxigeneaza celulele

Imbunatateste oxigenarea creierului si a muschiului inimii

"sufoca" celulele canceroase

Reduce Radicalii Liberi

 

Concentratie dubla (doar 10-12 picaturi per priza)

*

 

Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le "sufoca". Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti "carcinogeni" care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.

 

Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui sistem imunitar puternic.

 

Dr. Parris Kidd afirma ca:  "Oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar; ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri".  Dr. Stephen Levinc spune de asemenea ca "Deficienta de oxigen este singura si cea mai mare cauza a imbolnavirii organnismului".  Astfel, aparitia unei deficiente de oxigen in sange reprezinta punctul de plecare catre pierderea imunitatii si inceputul de temut al problemelor de sanatate cum ar fi: cancer, leucemie, SIDA, Candida, Cardio ischemii si deteriorarea nervilorExista pe piata mai multe produse care pretind a fi Oxigen Aerobic sau Oxigenator Aerobic. Nu cumparati decit acele produse care contin oxigen electrolitic in stare moleculara (molecule)  NU Peroxid de Hidrogen SAU Bioxid de Clorina care sunt inutile si pot fi si toxice.   

 

Inca din 1931 Dr. Warburg a castigat primiul lui Premiu Nobel prin cercetari aratand cum cancerul este cauzat de lipsa oxigenarii celulare. In articolul "The Prime Cause and prevention of Cancer" el scria: "cauza cancerului nu mai este un mister, stim acum ca apare ori de cate ori la celula ajunge cu 60% mai putin oxigen decat are ea nevoie"

Deci oxigenarea celulelor este esentiala. Celulele preiau insa oxigenul doar prin singe. Deci celulele trebuie alimentate cu singe suficient. In plus, singele trebuie sa contina suficient oxigen (de regula oxigenul ajunge in singe prin respiratie iar ceea ce respiram contine din ce in ce mai putin oxigen curat. Daca acum 100 de ani aerul continea aproximativ 22% oxigen astazi contine doar aproximativ 18% iar in aglomeratiile urbane doar 14-15% ).

 

Oxigenul ne da energie, vitalitate, sanatate.

 

In ce conditii nu ajunge suficient oxigen la celule?

 

 •  cind nu ajunge suficient singe la celule
 • cind nu este suficient oxigen in singe

 

Cum se poate remedia aceasta conditie?

 

 •  prin asigurarea unui circuit liber al singelui prin vene si artere
 • prin asigurarea unui aport suficient de oxigen

 

Cum realizam aceste remedii?

 

 • prin curatirea sistemului circulator in special prin eliminarea depunerilor (placilor) de pe peretii vaselor de singe. Cea mai eficienta metoda actuala este “chelatia” utilizind protocolul CHELATIN-Forte” ) sau Formula FLW (Bypass Nutritional)

   

  prin ingerarea de OXIGEN AEROBIC care trece din sistemul digestiv in singe sub forma de Oxigen stabilizat care apoi se transforma in binecunoscutul O2.

 

 • prin tratarea apei pe care o bem cu OXIGEN AEROBIC transformind-o astfel in “apa vie”

 

 • prin ozonificare aerului pe care il respiram (mai ales in interiorul casei sau apartamentului) cu ajutorul unui aparat de ozonificare.

 

Ce este OXIGENUL AEROBIC?

 

Inventat in Canada, este un produs revolutionar realizat printr-o tehnologie ionica care stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in singe prin procesul digestiv unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber. Este manufacturat  doar de doi producatori Canadieni si distribuit international sub diferite denumiri comerciale.

 

Durata de viata activa in singe a Oxigenului Stabilizat de la Organika este de 6-8 ore.

 

Pare un paradox dar, datorita prezentei unui electron in plus, Oxigenul Activ (ionic) este un foarte bun reducator de radicali liberi.

 

COMPOZITIE:

 

Molecule de oxigen electrolitic (ioni negativi) stabilizat, intr-o solutie de apa distilata si clorura de sodiu.

 

ADMINISTRARE:

 

 • adauga 10-12 picaturi de 3 ori pe zi intr-un pahar cu apa (preferabil apa plata) si beti-l 

 

 • adauga 5-6 picaturi la litrul de apa plata. 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 150 litri de apa "oxigenata".

 

 • puneti 2-3 picaturi pe periuta de dinti apoi pasta de dinti si apoi spalati-va pe dinti in mod normal

 

 • Pentru apa de gura: adaugati incet (intr-un interval de 1 minut), 10 picaturi in aproximativ 50-60 ml de apa plata. Amestecati in gura si faceti gargara timp de minimum 1 minut.

RECOMANDARE: Actioneaza sinergistic cu SQUALENE care este un purtator de Oxigen (o gasiti si la noi in farmacie).

Sportivii de performanta au nevoie de un supliment de oxigen in sange pentru a face fata eforturilor sustinute. Se va administra cu aproximativ 30-60 minute inainte de exercitii sau eforuri fizice (tip Gym)

 

 

 

 
 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

HERPOX: Protocol pentru Herpes Genital
SANTEVIA WATER SYSTEM-Apa Vie Structurata
 ULEI DE OREGANO Forte 75% Carvacol 15 ml

Etichete: Toate, produsele, Toate produsele, OXIGEN, AEROBIC, OXIGEN AEROBIC 60 ml cumpara online

Top