CAYENNE 100 mg 90 caps - Cayenne,stimulant circulatie sanguina, stimulant digestiv, hipertensiune arteriala, cayenne premium quality, salvare inima, circulatie, hipertensiune,

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

CAYENNE 100 mg 90 caps
Pret RON: 40,00 RON

EURO: 8.57 EURO / USD: 10.51 USD / CAD: 13.10 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

CAYENNE

 

Premium Quality

 

(Calitate Premium)

 

 100 mg/90 capsule

Fabricat GMP si ISO 9001

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg.1862 / Data 17.01.2007

 

 Stimulant circulatie sanguina, Stimulant digestiv

Hipertensiune Arteriala

 

Sã ai cu tine in permanenţã un flacon de Cayenne. S-ar putea sã-ti salveze viaţa!!

 

IN CITEVA CUVINTE:

 

Daca folosesti suplimente nutritive din plante, sa nu cumva sa uiti de Cayenne. Este mai puternic decit toate celelalte” Dr. Schultze

“In 35 de ani de practica medicala lucrind cu bolnavi diversi, nu am pierdut nici un pacient care m-a chemat de urgenta la domiciliu din cauza unui infarct cardiac si motivul este ca daca i-am gasit inca respirind, le-am turnat pe git o cana de infuzie de cayenne (o lingurita de pulbere de cayenne intr-o cana cu apa fierbinte) si in decurs de citeva minute isi reveneau la viata” Dr. Christopher

Cayenne este foarte bogat in Vitaminele A si C si contine in totalitate B-Complex-urile. Este de asemenea bogat in Calciu organic si Potasiu, ceea ce este unul din motivele pentru care este atit de folositor pentru inima si sistemul circulator.

Digestie

Cayenne poate sa reconstituie peretele stomacului si actiunea peristaltica din intestine. Ajuta organismul sa produca acid clorhidric care este necesar pentru o buna digestie si asimilare. Nici nu ne dam seama ce importanta este digestia pentru buna functionare a intregului organism.

Inimã

Cayenne este capabil sa stopeze un atac de cord (infarct) in timp de 30 de secunde. Daca apare un atac de cord sau o angina pectorala, se va da bolnavului cite o lingurita de Cayenne intr-o cana de apa fierbinte la fiecare 15 minute pina cind criza trece.

Conform Dr. Anderson combinatia dintre Cayenne si Hawthorne (Crataegus oxyacantha ) are un efect extraordinar asupra inimii. Un tratament de citeva luni cu Cayenne si Hawthorne intareste semnificativ inima si poate sa previna un eventual infarct. KARDIO-DROPSTM pe care le gasiti la noi contin ambele ingrediente combinate synergistic.

Hipertensiune Arteriala

Cayenne asociat cu Bioperina (1 capsula/10 mg Bioperina + 1 capsula/100 mg Cayenne) luate de 3 ori pe zi cu mincare conduce la scaderea simtitoare a tensiunii arteriale in decurs de 14 zile. Nu se va administra mai mult de 14 zile. Vezi modul de administrare de mai jos.

COMPOZITIE:

Cayenne de la Organika® este de cea mai buna calitate posibila, fiecare capsula continind 100 mg de Capicum annum L de calitate premium.

ADMINISTRARE: 

  • Pentru intretinere sistem digestiv si circulator: 1 capsula de 3 ori pe zi. Se administreaza maximum 14-zile dupa care se face pauza 7-14 zile.
  • Pentru cazuri de urgenta (infarct miocardic) se administreaza o cana de infuzie fierbinte (1 lingurita de Cayenne) la fiecare 15 minute.

 

 
 

 

Pret RON: 40,00 RON

EURO: 8.57 EURO / USD: 10.51 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka